Adrian Sutil, posibil inlocuitor al lui Ralf

Publicat joi, 31.05.2007 12:22

Adrian Sutil, pilotul celor de la Spyker, este unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Ralf Schumacher la Toyota, in cazul in care echipa nipona va hotara sa-l concedieze pe mezinul familiei Schumacher.

"Dupa performanta pe care a avut-o la Monaco in calificarile libere, doua echipe din Marele Circ s-au interesat de situatia lui. Nu au fost insa niciun fel de negocieri pana acum",

a declarat Karl-Heinz Zimmermann, impresarul pilotului.

Ralf Schumacher castiga aproximativ 20 de milioane de dolari pe sezon la team-ul japonez, bani considerati nejustificati de majoritatea opiniei publice, in conditiile in care rezultatele germanului sunt dezastruoase.

  • miri, joi, 31.05.2007 12:39
    :(

    dar stirea de ieri cand zicea ralf ca a fost o int la monaco si ca in canada spera la multe nu dati :|

  • matrixu, joi, 31.05.2007 14:05
    Ralf

    Adevarul e ca niciodata nu a avut stofa fratele mai mic. A fost (si este in continuare) un pilot de nijloc spre coada clasamentului. Pe de alta parte o echipa asa de lipsita de rezultate si cu posibilitati financiare fenomenale (toyota) nu e in stare sa ii dea o masina cu care sa aibe ceva sanse de mijloc macar. Sa ne amintim ca nici la Wiliams nu a facut mare branza. Si atunci masina era destul de buna (nu de locul 1 dar era)