Alonso: "Am avut colegi mai rapizi decat Hamilton"

Publicat joi, 22.03.2007 15:23

Fernando Alonso a demontat parerile tot mai persistente conforma carora Lewis Hamilton este cel mai bun coleg de echipa pe care spaniolul l-a avut vreodata in Formula 1.

Dupa ce a reusit sa treaca de britanic doar la iesirea de la al doilea pitstop al cursei din Australia, campionul mondial afirma ca batalia dintre cei doi a fost una interesanta, insa Albert Park este circuitul pe care colegii sai dau intotdeauna tot ce au mai bun:

"Imi amintesc faptul ca Fisichella a castigat aici in 2005".

Mai mult, momentele in care Alonso a fost coleg la Renault cu Jarno Trulli se numara printre cele mai dificile din cariera sa. "In 2004 am avut parte de momente grele langa Jarno. A castigat la Monaco si a prins mai multe podiumuri decat mine. In aceste conditii, nu sunt de acord cu afirmatiile presei, care arata ca Lewis este cel mai rapid pilot cu care am fost in echipa. Fisichella incepea sezoanele mult mai bine decat mine. Amintiti-va ca nu mai departe de anul trecut a castigat in Malaezia. E mai mult sau mai putin similar cu ce se intampla acum", a incheiat spaniolul.

  • sharky_raduku, joi, 22.03.2007 17:16
    Aha...

    Vedetzi poate facetzi shi voi ca senna shi prost....:))

  • Sorin Blaj, joi, 22.03.2007 18:07
    Ati luat-o pe aratura

    Lui Alonso ii dati -2 pentru ca a spus o tampenie si lui Hamilton -15 pentru ca e mai rapid ca el. Credeam ca sunteti obiectivi dar se pare ca numai gura e de voi. De la inceputul concursului il pupati in .... pe Alonso. Pacat.

  • Mircea Mester, joi, 22.03.2007 18:12
    Explicatie

    Sorin, gandeste totul in termenii unei burse. In momentul in care se primeste o stire se analizeaza factorii tehnici (absolut obiectivi) si se noteaza in consecinta in functie de grila de punctaj. In cazul de fata: Pilotul X spune despre pilotul Y ca este mai slab decat ceilalti coechipieri pe care X i-a avut. In stire nu apare faptul ca Y e mai rapid decat X sau ce au facut fiecare in ultima cursa. Stim doar ca X a spus ceva despre Y. Iar bursa vede asa: Y e mai slab decat ceilalti colegi ai lui X rezultat: niste puncte X vorbeste de rau despre colegul sau.: niste puncte Totul este simplu. La punctajul unei stiri NU CONTEAZA feedback-ul si istoria. COnteaza doar informatia. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc.

  • Sorin Blaj, joi, 22.03.2007 20:22
    Comentariu

    Denigrarea colegului de echipa vi se pare un lucru nesemnificativ? Daca era vorba de alt pilot decat Alonso ii dadeati minim -10 puncte.

  • a_rotar, joi, 22.03.2007 21:04
    Sunt suparat

    Nu imi pare corect ca cel ce spune lucruri urate despre un coechipier sau care lanseza zvonuri sa fie depunctat doar simbolic ... ar trebui sa fie depunctat DRASTIC pt. comportament necolegial ... Sincer eu nu as putea sa il vorbesc de urat pe colegul meu de echipa fara sa ma fac de ras pe mine (caci e clar ca ma tem de el si dau in el fara sa fie prezent) si echipa din care fac parte ... echipa trebuie si ea depunctata deoarece permite astfel de exprimari si atacuri intre coechipieri ceea ce creaza disensiuni si probleme in sanul echipei, lucruri care un manager de echipa stie bine ca nu sunt de loc benefice si nici productive. Merci, CYA !!!

  • Sorin Blaj, joi, 22.03.2007 21:29
    Mircea

    Singura ta scuza este daca nu ai vazut cursa.

  • billy, joi, 22.03.2007 21:56
    raman traznit

    la o asa declaratie dati -15 la Hamilton? incredibil dupa ce o cursa intreaga si-a batut joc de sclifalfonso si ala reactioneaza ca un copil frustrat de gradinita, dati -15 Hamilton si -2 alonso. Puteti sa va bagati grila de punctaj in zona in care nu va bronzati, ca de altceva nu-i buna. PS. NU ma intereaseaza nici unul din piloti din prisma concursului

  • Burghila, joi, 22.03.2007 23:45
    Pacat

    Pacat ca s-au iscat certuri de pe urma unei declaratii plina de oftica a lui Alonso (parerea mea)

  • mario_popa, joi, 22.03.2007 23:49
    ce aiurea

    mai da chiar asa sta treaba se depuncteaza mult unu care nu face nimic pai atunci daca vorbesc odata 10 rau despre unu ce se intampla ?!?!?

  • cev, vineri, 23.03.2007 08:49
    Alonso este 2xcampion mondial...

    Alonso stie ce spune. Este dublu campion si deobicei este rezervat in afirmatii. Este posibil ca acest prim succes al lui hamilton sa fie doar un foc de paie.

  • KKK, vineri, 23.03.2007 10:23
    Declaratii

    Nu a spus nicaieri ca mama ce patetic este Hamilton mama ce slab este a spus pur si simplu nu este cel mai rapid coleg de echipa care l-a a vut. Daca spunea astra disprautul din F1 M.S. despre Hamilton erati toti mama ce ratat ii si Hamilton asta un gunoi un nimic un mare zero dar uite ca nu a spus el ci a spus Alonso si deci Alonso este un cretin ca isi permite sa faca asemenea declaratii despre un alt pilot. Daca sunteti asa de grozavi oare de ce nu sunteti piloti de F1 sau de ce nu sunteti chiar manageri de echipa reala de Formula 1 nu de echipa virtuala. Din ciclul hai sa fim penibili asta se cheama ce se intampla aici o fii el arogant da sincer nu spaniolii vin sa ne culeaga capsunii ca noi mergem la ei asa ca da va inteleg frustrarile de capsunari. Scuze de model acesta de post dar asta este realitatea.

  • Sorin Blaj, vineri, 23.03.2007 12:03
    Realitatea ta KKK

    Daca acum ai sosit si tu in Formula 1, te inteleg. Uite unde se ascundeau frustrarile. Mchael Schumacher n-a dat niciodata o astfel de declaratie despre VREUN pilot de Formula 1, darmite despre colegul sau. Mai bine ti-ai controla vocabularul si frustrarile si apoi sa vorbesti despre altii.

  • Sorin Blaj, vineri, 23.03.2007 12:35
    Apropo

    Poate imi spune si mie cineva care sunt colegii lui Alonso mai rapizi decat Hamilton.

  • billy, vineri, 23.03.2007 13:32
    KKK

    te inscrii cat se poate de bine in ciclul " hai sa fim penibili". Analfabet nu esti ca doar ai reusit sa scrii fraza de mai sus(in afara situatiei in care ai dictat-o cuiva), dar ma intreb ce alte probleme ai ce te impiedica sa citesti rand cu rand ce s-a postat inaintea ta? Si din ce-ai citit, ce te impiedica sa intelegi esenta? Numarul mic al neuronilor raportat la numarul degetelor? Aici se lua in discutie in primul rand sistemul de punctaj si in al doilea rand se facea misto mai mult sau mai putin de declaratia asa zisului campion mondial

  • mario_popa, vineri, 23.03.2007 17:00
    KKK

    cred k aici se discuta problema numarului de puncte scazute pt declaratia altuia nu despre declaratie in sine k asta e treaba lor ce vorbesc

  • tot, sâmbătă, 08.12.2007 16:34
    eu

    :))