Alonso asteapta imbunatatiri din partea Renault

Publicat joi, 03.04.2008 17:13 de Daniel Popescu

Fernando Alonso se asteapta ca Renault sa aduca imbunatatiri monopostului dupa debutul mai slab de sezon din acest an.

Pilotul spaniol a reusit sa termine in puncte primele doua curse ale noului sezon, insa este constient ca Renault este inca departe de echipele de top. Totusi, dublul campion mondial se asteapta la cateva imbunatatiri pentru cursele urmatoarele.

"Suntem foarte optimisti in privinta imbunatatirii masinii, dar in acelasi timp stim ca toate echipele au aceleasi sentimente in prezent"

, a declarat Alonso in Bahrain. "Toate echipele vor fi optimiste in privinta imbunatatirilor, asa ca depinde de noi sa facem imbunatatirile de care avem nevoie de pista. Pentru ca uneori ai sentimentul ca ai facut un mare pas inainte, iar cand pui masina pe pista constati ca lucrurile sunt asa mai mult sau mai putin. Sper ca noi vom simti diferenta inca de la inceput".

Alonso a obtinut 4 victorii anul trecut pentru McLaren, insa a admis ca se astepta ca lucrurile sa nu stea la fel de bine si anul acesta la Renault. Totusi, spaniolul anticipa ca Renault vor fi mai puternici pana acum. "Cand am semnat cu Renault am stiut asta mai mult sau mai putin. Stiam ca diferenta este prea mare pentru a putea fi recuperata intr-o singura iarna", a adaugat el.

"Stiam ca 2008 va fi un sezon dificil, unul in care trebuia sa imbunatatim pentru a ne apropia cat mai mult de echipele de top. Dar in acelasi timp speram ca lucrurile se vor schimba si ca poate vom lupta pentru podiumuri sau poate chiar pentru o victorie sau doua. Se pare ca in acest moment nu suntem intr-o astfel de pozitie.

Intr-un fel, stiam ca va fi dificil, dar pe de alta parte aveam sperante mai mari. Asa ca este timpul sa muncim si sper ca pana la jumatatea sezonului sau poate chiar dupa Barcelona imbunatatirile sa fie suficient de mari pentru a lupta pentru podium".

  • Radu_Ferrari, joi, 03.04.2008 17:32
    O intrebare

    de ce nu sunt trecute toate stirile, de exemplu despre vettel, dominicalli, redbull, mclaren, raspunsul lui Mosley la declaratiile mclaren si bmw?