Alonso: "Ferrari este etalonul momentului"

Publicat luni, 12.03.2007 18:26

Fernando Alonso a parasit astazi Europa pentru a ajunge la Melbourne. Inainte de plecare, afirmatiile sale nu sunt prea optimiste. "Dupa ce au dominat in ultimele teste, cei de la Ferrari sunt, din punctul meu de vedere, etalonul momentului. Si noi suntem printre favoriti, insa ratragerea lui Michael nu inseamna ca Ferrari va avea un recul si ca nu vor vrea sa aiba cea mai buna masina"

, spune campionul mondial en-titre.

Pe de alta parte, celalalt spaniol de la McLaren, Pedro de la Rosa, are incredere in fortele echipei sale si nu crede ca Ferrari sunt atat de tari precum spune presa. "Este adevarat ca masinile italiene au facut o impresie buna in testele din Bahrain, insa nu stim cum stam decat dupa calificari. Nu ne este frica de ei deoarece am avut un presezon bun. Trebuie sa ne reamintim ca este vorba de Formula 1 si ca Marile Premii nu vor fi pentru nimeni o simpla plimbare prin parc", crede de la Rosa.

  • bazuka, marţi, 13.03.2007 00:40
    griji...

    ...a venit timpul pt alonso sa isi faca griji pt mutarea la mclaren.eu unul nu o sa inteleg niciodata de ce un pilot de f1 da vrabia din mana pe cioara de pe gard.parerea mea e ca trebuia sa ramana la renault si poate mai lua un titlu dar sa vedem ce"branza" o sa faca anul asta

  • Ghiri, miercuri, 14.03.2007 00:31
    a

    renault nu puteau sa ii ofere un salar pe masura... e simplu

  • andu00, joi, 15.03.2007 10:21
    a

    eu zic ca pentru a castiga campionatu nu trebuie sa fi rapid,sant alte lucruri mult mai importatne decat viteza ca sa castigi.

  • skaya, vineri, 16.03.2007 13:40
    a

    lui alonso ii statea mult mai bine la renault, dar atata timp cat ai demonstrat 2 ani la rand ca esti cel mai bun, poti reusi in cadrul oricarei echipe ... atata timp cat nu ti se stica motorul la fiecare cursa