Alonso: "Ferrari sunt de neoprit"

Publicat duminică, 22.06.2008 14:13 de Daniel Popescu

Fernando Alonso sustine ca nu va putea concura cu Ferrari in cursa de duminica, intrucat echipa italiana este mult prea puternica.

Alonso va pleca in cursa de pe pozitia a treia dupa penalizarea lui Lewis Hamilton, in spatele lui Kimi Raikkonen si a coechipierului sau, Felipe Massa. Totusi, dublul campion mondial crede ca cei doi piloti ai Scuderiei vor fi imposibil de ajuns in timpul cursei, insa este increzator ca poate lupta pentru primul sau podium din acest sezon.

"Ferrari nu este principalul nostru competitor pentru ca sunt prea puternici pentru noi indiferent de ce vom face", a declarat Alonso la Magny Cours. "Baietii care sunt cu mine pe grila nu sunt insa prea departe. Uneori suntem mai rapizi, alteori eu sunt mai rapizi decat noi. Putem lupta cu ei pentru podium. Sper sa putem beneficia de pozitia noastra mai buna de pe grila".

Alonso este multumit de performantele realizate in ultimele saptamani de Renault, insa admite ca echipa are nevoie de puncte. "Masina nu mai este in coada plutonului. Suntem multumiti de imbunatatiri si vor veni lucruri si mai bune. Dar trebuie sa terminam cursele si avem nevoie de puncte", a mai spus Alonso.