Alonso, frustrat dupa debutul slab de sezon

Publicat luni, 14.04.2008 15:08 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a admis ca este nevoit sa se obisnuiasca sa concureze in plutonul de mijloc, intrucat Renault nu pot aspira la pozitii fruntase in acest sezon.

Pilotul spaniol a avut un inceput de sezon modest, in ciuda faptului ca a reusit sa-si treaca in cont 6 puncte. Insa in Bahrain, unde pilotii de top au reusit, in mare parte, sa se claseze in primele locuri, Alonso a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 10. Spaniolul a admis ca este dezamagit de modul in care decurg lucrurile pentru el in acest an.

"Pana acum, anul acesta a fost frustrant, dar intr-un fel este o noua provocare si trebuie sa invat ceva din ea", a declarat Alonso pentru Daily Express. "Acum suntem intotdeauna in grupul de mijloc si plecam de pe locurile 10 sau 11. Este foarte dificil sa luptam si sa depasim. Trebuie sa invat din asta si apoi pana la sfarsitul anului voi fi un pilot mai bun".

Dublul campion mondial a explicat ca Marele Premiu al statului Bahrain a fost un esec din toate punctele de vedere. "Ma asteptam la o cursa proasta in Bahrain si chiar a fost o cursa foarte proasta. A fost foarte dificil, dar stiam ca asa va fi pentru ca tot weekendul a fost foarte prost, cu exceptia calificarii in Q3, care a fost o surpriza placuta. Restul nu a fost suficient de bun, nu a fost la nivelul nostru", a spus Alonso, care spera ca update-urile pregatite pentru cursa din Spania sa rezolve o parte dintre probleme.

"Avem un pachet nou pentru testele premergatoare cursei din Spania si suntem increzatori ca vom imbunatati masina, dar intrebarea este cat de mult vor imbunatati si ceilalti".

  • undispudet, luni, 14.04.2008 15:48
    .....

    De unde frate ati luat stirea asta tampita de mi-a luat punctele..........

  • daniel.popescu, luni, 14.04.2008 15:50
    @undespuiet

    Daca "ti-a luat tie punctele" nu inseamna ca este o stire tampita. Multumesc.