Alonso, indecis in privinta viitorului

Publicat luni, 16.06.2008 17:55 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a anuntat ca va decide la sfarsitul acestui an daca va ramane la Renault si in sezonul urmator.

Pilotul spaniol s-a declarat dezamagit de contra-performantele echipei sale in acest debut de sezon, insa a adaugat ca astepta finalul sezonului pentru a lua o decizie in privinta viitorului sau.

"Nu stiu daca voi ramane la Renault. Nu a fost un an bun pana acum si a fost mai rau decat ma asteptam. Nu am fost pe podium si nici nu am castigat vreo cursa"

, a declarat luni Alonso in cadrul unei conferinte de presa. "Avem foarte multe de facut. Voi lua o decizie in legatura cu viitorul meu pana la sfarsitul anului cand voi fi capabil sa vad cat de departe am ajuns".

Desi francezii nu au rupt gura targului in ultimele curse, dublul campion mondial priveste cu optimism Marele Premiu al Frantei. "In Franta avem foarte multi suporteri si pentru mine este ca si cum as concura la Barcelona. Pe parcursul saptamanii am muncit mult si am imbunatatit masina in teste. Am facut un nou pas inainte si sunt increzator".

  • hakkinen, marţi, 17.06.2008 09:57
    indecis....

    personal eu il vad la anul langa Kubica.

  • Hellene, marţi, 17.06.2008 21:47
    :-? hmm

    Ma enerveaza Alonso ca te tine in suspans, eu cred ca stie exact ce vrea. La anul va fi la BMW, eu asa prevad. Si in sezonul trecut a tinut lumea cu sufletul la gura, pleaca sau nu pleaca de la McLaren si unde se duce. :-j