Alonso: "McLaren il favorizeaza pe Hamilton"

Publicat marţi, 12.06.2007 15:31

Fernando Alonso, campionul mondial en-titre, considera ca echipa sa, McLaren Mercedes, il favorizeaza in lupta pentru titlu pe coechipierul sau, Lewis Hamilton.

"Din primul moment nu m-am simtit total confortabil. Am un coechipier britanic intr-o echipa britanica. Am stiut de la inceput ca va primi tot sprijinul necesar. Cu toate acestea, este un pilot bun care face o treaba deosebita",

a spus Alonso.

Spaniolul celor de la McLaren Mercedes se afla la opt lungimi distanta in spatele lui Hamilton in ierarhia pilotilor.

  • Alonso_Vs_Hamilton, marţi, 12.06.2007 15:39
    ...

    Nu cred ca Alonso trebuia depunctat ci mai degraba Meclaren dak e asa cum spune spaniolul.Intr-o echipa nu trebuie sa se favorizeze unul mai mult ca celalalt

  • unu', marţi, 12.06.2007 15:42
    ...

    dar poate nu il fav nimeni si alonso isi cauta scuze pt a nu-si strica reputatia ;)

  • vali_cd, marţi, 12.06.2007 15:46
    ...

    poate cauta scuze, insa e si fairplay...iar sa il depunctezi asa de mult ca e fairplay.....

  • joeadrianblack, marţi, 12.06.2007 15:53
    ...

    si iata cum razboiul a inceput...

  • billy, marţi, 12.06.2007 16:03
    evident

    orice echipa isi avantajeaza pilotul mai bun. Indiferent ca e McLaren , Ferrari, BMW ... E normal, e interesul echipei in a-si asigura un titlu. Alonso e deja penibil, acum incepe sa devina jenant.

  • GraphX, marţi, 12.06.2007 16:07
    Favorizat

    Hahaha, ma pocneste rasu. Daca prostanu' e frustrat e vina echipei. Nu cumva el a iesit la arat de fo 3 ori in Montreal? Nu cumva el are mai mare experientza in f1 shi ar trebui sa isi seteze mashina mai bine decat un novice? Nu cumva baza e aceeashi mashina? Hamilton e mai bun. Asta e adevarul. Ma oftic ca a plecat Kimi de acolo exact in anu revenirii McLaren-ului. In rest, Vamos Rafa. Alonso e istorie shi mai nou shi isterie.

  • Mircea, marţi, 12.06.2007 16:08
    :)))

    Buna asta cu isteria, GraphX:)

  • jano_rajmond, marţi, 12.06.2007 16:14
    =))

    Nu stiu daca este sau nu cineva favorizat la McLaren, dar atata ii clar: Daca ratezi acelasi viraj de cel putin 3 ori si mai primesti si o penalizare de 10 sec, nu este nevoie ca nimeni sa il favorizeze pe Hamilton ca sa castige Nu vad ca dupa cursa mizerebila pe care a facut-o cum si-a mai permis sa comenteze

  • happyray, marţi, 12.06.2007 16:28
    schumacherishtilor

    bai shumacheristilor lasati-o balta...pana acum tineati cu schumacher iar ALONSO l-a detronat si doi ani ati murit de ciuda. Sa fim seriosi...Cine a facut Renault campion? Cine a setat Mclarenu' care era varza(inclusiv a putzoiului de hamilton) ca sa ajunga unde e? Lasati-o balta si aveti respect pentru un adevarat campion - ALONSO- nu pentru o facatura a presei -hamilton-!!!

  • happyray, marţi, 12.06.2007 16:34
    (pentru organizatori)si de ce l-ati punctat pe hamilton?!

    ce a facut hamilton ca sa merite cele 7 puncte? de saptamani intregi ii dati tone de puncte aiurea...acum chiar ca nu avea de ce sa ia cele 7 puncte...pe bune...:|

  • joeadrianblack, marţi, 12.06.2007 16:34
    ...

    cine a scapat de o mare pacosta Crysler...

  • x si o, marţi, 12.06.2007 16:52
    si cum se umfla muschii pe unii

    parca il si vad pe alonso cum cu manutele lui a construit si Renault si McLaren...off cati distrusi!

  • hakkinen, marţi, 12.06.2007 16:56
    Alonso has right !

    Da,are dreptate Alonso,dupa ce s-a simtit trisat in Monaco si a inceput sa agite apele,de data aceasta strategia echipei a fost favorabila lui Hamilton-plecat cu mai putina benzina-a obtinut polul si a intrat primul la boxe,spre norocul lui.

  • billy, marţi, 12.06.2007 16:57
    happyray

    cine a facut renault campioni? Michelin. Cine a setat/dezvoltat McLaren de anul asta? De la Rosa. In testele presezon hamilton a facut cei mai multi km. Stiu ca-i usor sa te ambalezi cand ai 12 ani, mai ales pe marginea unui subiect pe care nu-l cunosti sau intelegi :)

  • billy, marţi, 12.06.2007 17:05
    hakkinen

    sa nu vb de noroc...ca atunci aduc in discutie explozia de motor a lui Schumi in china anul trecut. Ala noroc, sa castigi un campionat cu el, si nu o cursa. Si daca lua pole-ul nu facea nimic. A iesit de 4 ori pe iarba, a luat o penalizare pentru asta. Strategia si-o face el cu echipa, nu o primeste de-a gata si nu mai poate face nimic. Mai judecati si voi un pic ca deveniti la fel de penibili ca plangaciosu asta

  • happyray, marţi, 12.06.2007 17:35
    x si 0 si billy

    in cazul in care nu stiai, in general, pilotii sunt cei care impreuna cu inginerii isi construiesc masina. sa nu crezi ca stau acasa la o bere(vezi kimi) si asteapta sa fie chemati sa incerce masinile. Iar pentru billy...hai s-o lasam balta cu michelin si de la rosa...e jenant si penibil sa aberezi intr-un asemenea hal. Oricum...pot sa fac pariu ca hamilton e un foc de paie. Mai vedem la urmatoarele curse...

  • bogdan_197, marţi, 12.06.2007 17:37
    @ billy

    Esti frustrat k nu faceti fatza tavalugului McLaren? Ce tot o dai in sus si`n jos cu germanu` ala hotz? L`a facut Alonso cum a vrut el . Ia aminteste`ti tu cum castiga germanu` cursele , cum il lasa Barichello sa castige. Fraieru` s`a retras cand a vazut k nu se mai poate , deja era in rahat pana la gat , nu vroia sa intr si cu capu`n rahat. E gata. Ce rau imi pare k nu mai e:))))))) Fortza Alonso@Hamilton!!!

  • happyray, marţi, 12.06.2007 17:38
    si pana la urma

    si pana la urma de ce a primit hamilton cele 7 puncte. Daca Alonso avea dreptate trebuia depunctat hamilton impreuna cu Mclaren. Daca nu avea dreptate trebuia depunctat Alonso(fapt care s-a si intamplat desi nimeni n-a verificat daca ACTUALUL CAMPION MONDIAL are dreptate sau nu). Dar care e treaba cu datu' punctelor lui hamilton?!

  • billy, marţi, 12.06.2007 17:58
    happyray si Bogdan

    :) copii de mingi. Habar n-aveti de f1 si cu ce se mananca. Dati si voi cu presupusu, faceti afirmatii absolute bazate pe banuielile voastre sau pe idei de cum v-ar place sa fie. Naivitate si varza totala in sfecla voastra cand vine vorba de F1. Nu, pilotii nu construiesc masina, nici nu o dezvolta pentru ca pur si simplu n-au cunostintele necesare. N-au cum, n-au timp sa invete si n-au creierul sa le priceapa. Datoria lor e feedabck-ul. In rest, frustrari n-am de fel, dar te inteleg bogdan ca in sfarsit te poti "elibera" si tu cu McLaren. happy now? :))). Ferrari au fost mari, au dominat, acum trec prin perioade grele, vor reveni probabil si sezonul asta. Ferrari mult mai mult decat poate pricepe un profan ca tine :)

  • Luchian, marţi, 12.06.2007 18:13
    Divort :D

    Unul dinre pilotii McLaren va ajunge la Ferrari in cel mai scurt timp. Eu l-as vrea pe Hamilton dar cred ca va veni Alonso. Se pare ca fanii Schumacher tin acum cu Hamilton.

  • Luchian, marţi, 12.06.2007 18:17
    Mica eroare

    Explozia a fost in Japonia Billy. Ce revenire era daca nu...... Numai ca Formula 1 nu e cu "daca" si cu "parca".

  • happyray, marţi, 12.06.2007 18:21
    mai billy...mai billyshor....

    atunci care a mai fost meritul lui shumacher ptr cele 7 campionate? nu vezi ca aberezi? crezi ca rahatu' de ferrari a cazut brusc? si ca mclaren au devenit peste noapte supermasina? hai las-o si mai gandeste inainte de a lansa aberatii de genul "Nu, pilotii nu construiesc masina, nici nu o dezvolta pentru ca pur si simplu n-au cunostintele necesare. N-au cum, n-au timp sa invete si n-au creierul sa le priceapa." Nu stiu cum cineva ar putea sa-si imagineze ca un profesionist-pilot al f1 n-are treaba cu masinile... Da uite ca exista si billyshori...Anyway...nu-mi raspunde nimeni la intrebarea DE CE A PRIMIT HAMILTON 7 PUNCTE?...e ca la scoala la clasele primare...Alonso a fost obraznic...4 la purtare azi!...Iar pentru ca a stat cuminte in banca lui lewis asta micu' primeste nota 10...

  • KalEl, marţi, 12.06.2007 18:38
    CUM SA FII CAMPION MONDIAL SI SA TE DEPASEASCA SATO ?!?!?

    AHAHAHAHAHAHAHA, treaba asta a fost de rasu' curcilor =)) mai ales pt ca nu are ce sa zica ... scuza cu masina nu era competitiva nu se accepta ... cu cateva tururi in urma facuse cel mai bun tur al cursei ... =)) UMILINTA ALONSO =))

  • skribble, marţi, 12.06.2007 19:04
    vreau punctele

    what a f..., am inteles ca nu puteti sa actualizati repede dar nici chiar asa, adica am tot asteptat si celelalte 14 puncte pe care le-a primit hamilton dar degeaba pana acuma nimic.

  • billy, marţi, 12.06.2007 19:05
    happyray

    spre deosebire de tine, eu stiu ce vorbesc.

  • hakkinen, marţi, 12.06.2007 19:09
    @billy

    Sa nu ma confunzi cu pustii de 12 ani ca am de 3 ori atat,cand am inceput sa urmaresc eu F1,Senna si Prost faceau legea,Schumacher nu m-a impresionat niciodata. Vrei sa spui ca Alonso a avut noroc in China anul trecut?FALS,el trebuia sa fie deja campion daca schuma nu ar fi fost "ajutat" cu 1 punct pe nedrept luat de la Kubica la Hungaroring. Si tocmai din cauza ca nu a plecat din pole,Alonso a fortat si a iesit pe iarba,daca era primul prindea trasa ideala !

  • KalEl, marţi, 12.06.2007 19:16
    constructia unei masini de F1 ...

    deci ca sa lamurit subiectu ... contructia masinii pentru sezonu' viitor incepe pe undeva pe la jumatatea sezonului actual si se bazeaza in principal pe modelul de anul trecut care este redesenat pe ici pe colo, mai vine unu cu idee altu cu inca una, pentru ca daca incepi sa construiesti o masina de la zero, ESTI TAMPIT AMICE ! sa ne amintim ce faceau masinile mclaren in ultimii 2 ani ( pentru ca nu sunt tampiti si se bazau pe munca din anii trecuti ): aveau o masina super rapida insa facea poc cand iti era lumea mai draga ... si nu era din cauza motorului, ba o pompa de apa, ba una de benzina, ba un eleron prins prost ... etc asa ca nu mai veniti sa va bateti cu pumnu in piept aicea ca " uite domle' alonso cu manutele astea lui doua a facut masina, d-aia merge asa bine !" ... cat despre punctaj ... nu inteleg ce va tot agitati ... dupa weekendu care l-a avut alonso ... nu inteleg cum l-ati pastrat in echipa ... k nu imi imaginez k nu v-ati dat seama k o sa fie depunctat la greu pentru orice spune ... (se subintelege ca cei care il au pe alonso in echipa fac gura ... )

  • silviukimi, marţi, 12.06.2007 19:30
    alonso

    pt mine alonso este un CM fara stralucire.

  • Alonso_Vs_Hamilton, marţi, 12.06.2007 19:39
    @silviukimi

    Alonso i-a batut pe rand pe Kimi si pe ciuma. Ciuma a castigat cateva campionate fara stralucire intre 2001-2004 cand alerga fara concurenta.

  • silviukimi, marţi, 12.06.2007 19:47
    .

    ai dreptate. daka kimi va castiga un titlu mondial va fi unul muncit, nu unul obtinuj pe ghinionul celorlalti.

  • ralu, marţi, 12.06.2007 20:22
    vai,vai

    atat am d zis...hamilton e 'comerciant' e ceva moment,stirea zilei...Alonso e isorie si viitor...c n as da sa l vad p hamilton in cursa cu masina de la renault..atunci sa l vad ....

  • billy, marţi, 12.06.2007 20:44
    of of

    ce n-as da sa-l vad pe alonso in aceeasi masina :)))

  • Gogu, marţi, 12.06.2007 21:05
    Vino la Ferrari

    Alonso baiatule , daca nu te simti in largul tau la McLaren , vino la Ferrari , ocolo vei avea sustinerea intregii echipe.

  • mirco, marţi, 12.06.2007 22:01
    pe bune

    hamilton a castiga pe merit. sa nu uitam ca ghinionul si norocul fac parte din joc. alonso cu siguranta e vernil de furie, dar, cu siguranta va reveni si hamilton nu va avea zile usoare cu el chiar daca va castiga campionatul.

  • criss, marţi, 12.06.2007 22:51
    billy

    billy mai baiatule iti pleaca autobuzul din statie! vezi fugi repede sa nu il pierzi si lasa-ne, parca ziceai ca esti in Canada, chiar nu ai altceva de facut pe acolo decat sa intri pe net!!! sau.... nu esti... cumva iTV....

  • billy, marţi, 12.06.2007 23:28
    criss

    :) grija ta asta e? Atat ca si argumente? ... slab, slab. Nici nu ma asteptam la mai mult.

  • billy, marţi, 12.06.2007 23:30
    hakkinen

    heh, adica daca alonso porneste din pole atunci poatea castiga nu? :))) asta-i buna. Daca iti te mai ajuta memoria, a mai iesit in cursa in aceeasi sicana de inca 3 ori, a 3-a oara luand si o penalizare pentru asta. Nu-mi veni cu "era sub presiune" ca nu-i Nica a lui Stefan a Petrei din Humulesti pus sa conduca un McLaren intr-o cursa de F1.

  • Kissu, miercuri, 13.06.2007 00:43
    Alonso vs Hamilton

    Orice ati spune nu se poate sa nu remarcati constanta lui Hamilton care a urcat pe podium in toate cursele de anul acesta, ceea ce spune ceva depre talentul lui!

  • hakkinen, miercuri, 13.06.2007 09:00
    @billy

    Dar vad ca nu te lasi....NORMAL ca era sub presiune,in primul rand ca nu a plecat din pole si a fost obligat sa forteze.Cel putin a incercat,a riscat dar a gresit de data aceasta. Cel putin are nerv sa se bata.Dezamagitor este Kimi care nu arata nici macar ambitia pe care o avea la McLaren.

  • bogdan_197, miercuri, 13.06.2007 09:02
    @billy

    Tu nu esti mah incompetentu` ala care "relatai" aprins de la boxe si care nu intelegeai nimic din ceea ce se intampla acolo? Esti frustrat k ferrari nu dau rezultatele pe care le asteptai? Nu te mai da tu mare expert F1 , k probabil suntem cativa pe aici care ne uitam la F1 de pe vremea cand tu erai doar un proiect pentru lumea asta . Ciocu` mai mic. Vad k te iei in gura cu multa lume si n`ai nicio valoare.

  • Lucian, miercuri, 13.06.2007 10:28
    ba lasati copilu in pace :))

    ma nu inteleg ce aveti cu Billy..... n-are omu voie sa-si spuna punctul de vedere? si apropo... pt astia care nu stiti altceva decat sa-l preaslaviti pe fonzi si insistati ca schumi a fost un ratat, inseamna ca nu stiti ce-i aia formula 1 baieti. schumi a fost printre ultimii reprezentanti ai erei sale, o era a spectacolului, in care pilotii erau mai dispusi sa ia riscuri... asta inseamna formula 1, spectacol, nu ca mi se desparte ala la 1 minut si la sfarsit.. moaaa.. ce victorie senzationala. astia din ziua de azi sunt fetitze de-a dreptul. le e efectiv frica sa incerce o depasire, luati massa spre exemplu. oi fi eu fan ferrari, dar felipe chiar e un pilot jalnic. pur si simplu nu stie sa depaseasca. acum nu va simtiti mandrii, ca nici alonso nu stie :) Schumi stia, la fel si Coulthard, Hakkinen, Hill, Frentzen, Alesi, Berger, Senna, Prost si multi altii, nu muierile astea de acum. revenind la fonzi..... mare campion cu 2 titluri... mda... titluri luate cu mare bulan.... sa nu uitam ca in ambele era cat pe ce sa piarda titlul la final, iar anul trecut a fost salvat numai de ghinionul lui schumi. cine a facut gluma aia cu alonso sa vina la ferrari sa-si dea 2 palme. asta mi se pare echivalent cu... mirel radoi venind la dinamo :))

  • bogdan_197, miercuri, 13.06.2007 10:55
    Asta e tare!

    Daca tu ne spui k Coulthard stie sa depaseasca te uiti la F1 k Miki de la tvr:))) Adu`ti aminte cum sarea prin parapeti mai acu` vreo 3 ani cand incerca sa depaseasca...Ce dreaq mah baietzi:))

  • billy, miercuri, 13.06.2007 14:21
    Bogdan_197

    vai si-amar de capul tau. Tu esti mare expert in F1? n-ai vazut in viata ta o cursa reala. Limbajul si felul in care scrii iti tradeaza varsta. "k", "ai valoare" - generatia manele/mirc, experti in orice e "contra", dar din auzite :).

  • bogdan_197, miercuri, 13.06.2007 15:28
    @billy

    Degeaba ai vazut tu curse reale mah ca nu intelegi nimic din ele . Si cu manelele mai usor , nu cred ca ma cunosti tu asa bine . Ti`am mai spus eu , esti rosu de nervi cum e culoarea alora cu care ti tu , deci ciocu` mic si joc de glezne:))

  • nick, miercuri, 13.06.2007 16:23
    pt fanii telenovelistului

    asa cum stim toti, fotbalul se joaca pe goluri, iar F1 pe titluri. Deci nu conteaza cum castigi ceva, daca rezultatul este validat de o comisie competenta. Daca am sta sa analizam fiecare pilot in parte, nu cred ca ar fi unul mai favorizat decat altul de cei care se ocupa de validarea rezultatelor. Asadar, tot respectul pentru urmatorul care va lua 7 titluri, desi nu cred ca va mai fi vreunul. Cat despre cei cu 2 titluri (vezi telenovelistul) sunt multi si se uita repede, pe cand shumy aproape ca a facut o religie... TSCHEUSS;)

  • Lucian, miercuri, 13.06.2007 20:06
    pt bogdan_197

    n-ai inteles nimic..... nu m-am referit neaparat la procentul de reusita a unei depasiri.... m-am referit la faptul ca erau mai indrazneti pilotii... nu domnisoare ca astia de acum.... ca in ultima vreme abia de am mai vazut 1-2 depasiri.... dar uite spre exemplu ia pune tu mana si uita-te pe youtube la depasirea lui Schumi asupra lui Raikkonen in ultima lui cursa de anul trecut... nu cred ca o sa mai vezi prea des asa ceva... ala inseamna pilot nene... nu fonzi...

  • billy, miercuri, 13.06.2007 22:11
    bogdan_197

    pentru tine exista un singur cuvant definitoriu, incepe cu i, continua cu dio si se termina in t. Scoti niste replici de gard viu din fatza blocului, mai mult nu te duce sfecla. Rosu de furie nu-s, in primul rand pentru ca-s un om f calm si in al doilea pentru ca nu ma pot infuria pe niste cretini de pe un site amarat. Tu probabil esti rosu de frustrare, dar asta nu-i problema mea. Eu o sa merg mai departe la 10-11 GP pe sezon (pleasure & business), tu comenteaza de-acasa din fata tv-ului, evident cunostintele tale sunt muuult mai "avansate" in domeniu

  • bogdan_197, joi, 14.06.2007 08:21
    @billy

    Gangurelile tale onomatopeice iti tradeaza caracterul infect . Poti sa mergi si la 1.000 de GP-uri ca tot ca si curca in lemne te uiti la F1 .Esti patetic flacaule:)

  • Mircea, joi, 14.06.2007 08:51
    Over

    Gata, baietii mei. Fara discutii de genul asta, daca se poate. Fiecare are dreptatea sa, dar asta nu inseamna ca unul e mai inteligent decat celalalt. Si nici mai prost. Va rog sa comentati la subiect. orice post pe langa subiect va fi aruncat in recycle bin.

  • bogdan_197, joi, 14.06.2007 10:02
    @ Mircea

    Ai dreptate , Hamilton e cel mai bun:)