Alonso: "Nu am avut conflicte cu Hamilton"

Publicat luni, 21.04.2008 16:46 de Daniel Popescu

Fernando Alonso sustine ca nu a avut conflicte cu Lewis Hamilton in 2007, cand cei doi piloti erau coechipieri la McLaren Mercedes.

Alonso a negat ca ar fi avut ceva de impartit cu Hamilton in sezonul trecut, desi presa internationala a speculat in dese randuri pe aceasta tema.

"Intotdeauna se vorbeste foarte mult despre el si acest antagonism a fost creat, dar niciodata nu au fost probleme", a declarat Alonso pentru publicatia El Pais.

Spaniolul si-a adus aminte si de incidentele de la Budapesta, cand a fost retrogradat 5 pozitii pe grila dupa ce comisarii de cursa au considerat ca l-a impiedicat pe Hamilton s-a plece in ultimul tur rapid de pista. "Oamenii vorbesc mult despre Ungaria, despre acel pit-stop, dar nu a fost vina lui. Echipa ar fi trebuit sa ia decizii si daca ar fi trebuit sa plec primul ei ar fi trebuit sa se asigure ca se va intampla asta. Dar ei nu erau interesati de asta".

Alonso a sugerat din nou ca ar putea pleca de la Renault daca echipa nu va inregistra performante notabile in acest an. "Prima mea optiune este sa raman la Renault daca reusim sa cream o masina capabila sa lupte pentru victorii, iar adevarul este ca reusim sa facem progrese", a adaugat el. "Dar vreau sa concurez intr-o masina care-mi poate oferi victorii. Sunt echipe ca Williams, Toyota, BMW si Ferrari care vor fi intotdeauna in top indiferent ce se intampla".