Alonso: "Nu avem sanse la podium"

Publicat luni, 21.04.2008 13:50 de Daniel Popescu

Fernando Alonso crede ca Renault nu pot lupta pentru podium in Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

Renault au testat saptamana trecuta la Barcelona si au prezentat mai multe noutati pentru monopostul R28. Totusi, spaniolul este constient de decalajul dintre francezi si echipele de top si anticipeaza ca Renault nu vor conta in lupta pentru podium la cursa de la sfarsitul acestei saptamani.

"Am inceput sezonul destul de rau, iar in Formula 1 este dificil sa recuperezi timpul pierdut intr-un timp scurt"

, a declarat pilotul in varsta de 26 de ani. "Bineinteles, vom incerca sa imbunatatim in toate zonele posibile pentru a ne apropia de cei mai buni. Totusi, un podium la Barcelona ar fi o surpriza. Anul trecut as fi spus ca o victorie era mult mai probabila decat un podium acum".

Alonso a lasat sa se inteleaga ca intentioneaza sa lupte din nou pentru victorii in viitorul apropiat, cu sau fara Renault. "Trebuie sa fac tot ce pot pentru ca echipele de top sa-si pastreze increderea in mine", a spus Alonso, care insista insa ca doreste sa imbunatateasca masina Renault pentru sezonul urmator. "Trebuie sa imbunatatim pentru a avea oportuniteta de a avea o masina buna pentru sezonul urmator", a incheiat spaniolul.

  • ally_great, luni, 21.04.2008 13:57
    stirea spunea mai mult ...

    .... ca il contrazice pe Briatore....el de ce nu e depunctat?

  • daniel.popescu, luni, 21.04.2008 14:09
    @ally_great

    Declaratia respectiva a lui Briatore a fost punctata mai demult, inclusiv aici: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/10505/briatore-putem-castiga-in-acest-an.html