Alonso: "Nu ma duc la Ferrari"

Publicat vineri, 15.06.2007 17:54

Fernando Alonso neaga orice legatura cu Scuderia italiana, declarand ca nu s-a gandit niciun moment sa plece de la McLaren.

"Astea sunt numai fabulatii de presa, iar eu nici nu ma mai obosesc sa le iau in seama. Nu vreau sa le fac jocul. Nu am comentat niciodata impotriva echipei, tot ceea ce am spus a fost ca dupa Marele Premiu de la Monaco am fost anchetati din cauza unei declaratii facute de coechipierul meu",

a precizat Alonso.

Referindu-se la situatia lui din cadrul echipei anglo-germane, Fernando a mai adaugat: "Ceea ce am spus in presa a fost ca nu ma simt total confortabil la echipa, atata tot".

  • KalEl, vineri, 15.06.2007 18:15
    ...

    alonso nu e dorit la ferrari de nimeni ... nici de fanii ferrari ... in schimb pe hamilton il primim cu bratele deschise :)

  • eu, vineri, 15.06.2007 18:19
    re

    L-am vrea noi pe Lewis la Ferrari in locul lui raikkonen dar problema este ca nu o sa vrea el sa plece de la mclaren pentru ca acestia l-au crescut de mic si sunt intr-un fel familia lui.

  • noname00, vineri, 15.06.2007 18:45
    ...

    Nu m-as mira ca Hamilton sa aiba un contract cu Mclaren (Ron Dennis) pe cel putin 3 ani, cea ce ar exclude un transfer la Ferrari. Pentru Alonso cred ca ar fi o miscare buna sa schimbe echipa (nu neaparat sa plece la Ferrari), pentru ca, comparand performantele lui si ale lui Hamilton, risca sa devina pilotul numarul 2.

  • ralu, vineri, 15.06.2007 21:36
    ha haaaaaaaa

    sincer ....Alonso oriunde ar fi tot bun ramane ...exemplu c a fost inainte renault ...c a fost dupa c a venit alonso ...si ce e acum dupa ce a plecat alonso...asa k lasati tampeniile si rautatiile la o parte..

  • Lucian, sâmbătă, 16.06.2007 00:47
    pt. noname00

    Hamilton intr-adevar are contract cu McLaren pe cativa ani, dar salariul acestuia este destul de mic.. si anume 750.000 pt tot sezonul...... daca nu ii ofera mult mai mult pe viitor nu inteleg de ce ar mai ramane la McLaren.

  • sarmington, sâmbătă, 16.06.2007 09:08
    Forza Alonso!

    Am ceva sa le spun fanilor lui Hamilton! Alonso este cel care a pus masina la punct, fiind ca Mercedesurile, daca va mai aduceti aminte, erau niste masini care plesneau usor. Nu vi se pare ca de cand a venit spaniolul nu mai au nici o problema asa ca, o fi Hamilton pilot bun (nu contest asta) dar nu el a facut masina fiabila si rapida. Greseala celor de la Renault a fost ca a lasat un mare campion (care l-a batut si pe Schumi!!!!! si asa va ramane in istorie) sa plece de la ei cu tehnologia lor cu tot, fiind ca inevitabil cand un pilot pleaca de la o echipa ia cu el si datele importante ale masinii respective, mai ales ca vorbim de Renault-campioana mondiala!! Asa ca fortza Alonso!! I''ll be back!!!

  • sharky_raduku, sâmbătă, 16.06.2007 10:46
    aberatzii...

    alonso are cel mai mare merit ca mclaren e pe primul loc akuma...nu hamilton...shi o sasi revin cat de curand poate chiar cursa asta