Alonso priveste cu incredere cursa de la Istanbul

Publicat luni, 05.05.2008 13:08 de Daniel Popescu

Fernando Alonso este increzator ca Renault vor face cateva curse foarte bune in viitorul apropiat dupa upgrade-urile realizate la Barcelona.

Renault au demonstrat la Barcelona ca sunt pe drumul cel bun, chiar daca cei doi piloti au fost nevoiti sa abandoneze in cele din urma. Alonso s-a declarat multumit de prestatia monopostului R28 in cursa din Spania si spune ca se asteapta la curse mai bune in perioada urmatoare.

"A fost clar de la bun-inceput ca am realizat progrese la Barcelona si am spus ca asta se datoareaza eforturilor echipei care a muncit foarte mult in ultimele saptamani pentru a ne aduce mai apropae de echipele de top"

, a declarat Alonso in cadrul unui preview pentru Turcia. "Acesta a fost doar primul pas si avem o abordare agresiva pentru cursele care vor veni cu noi imbunatatiri. Stiu ca nu va fi usor, dar sunt convins ca vom fi capabili sa avem parte de cateva curse foarte interesante, iar ca pilot vreau asta mai mult decat orice altceva".

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, si-a propus pentru cursa de la Istanbul sa ajunga din nou in ultima parte a calificarilor. "Am inregistrat progrese bune, dar mai avem mult de munca. Sper ca acest weekend imi va permite sa invat in continuare si sa ajung din nou in Q3", a precizat brazilianul. "Am castigat aici in GP2 si am obtinut pole postionul si cel mai rapid tur. Este un circuit de pe care am amintiri placute. Asa ca va fi mai usor sa abordez acest weekend si sa lucrez mai bine cu masina".