Alonso raspunde la criticile lui Hamilton

Publicat luni, 17.09.2007 13:53 de Daniel Popescu

Campionul mondial Fernando Alonso a raspuns criticilor facute de coechipierul sau, Lewis Hamilton, referitoare la manevra din debutul cursei. Britanicul a considerat ca Alonso l-a fortat sa iasa pe marginea pistei.

“La inceput am incercat sa-mi pastrez pozitia. Am vazut ca Massa a blocat o roata si speram sa-l depasesc. Dar apoi si-a revenit si nu am putut sa fac asta. Apoi am incercat sa ies pe exterior pentru a avea o iesire buna”

, explica Alonso, care continua: “L-am vazut pe Lewis in afara pistei si a folosit portiunea de siguranta a circuitului, iesind roata la roata cu mine. De acolo m-am gandit ca mai devreme sau mai tarziu ma va lasa sa trec. Poate ca la televizor a parut spectaculos, insa din interiorul masinii este o lume complet diferita. Nu puteam face altceva. Este vorba despre fizica si logica. Daca treci prin Eau Rouge pe exterior, trebuie sa accelerezi”, a mai precizat dublul campion mondial.

  • jgf, luni, 17.09.2007 16:05
    alonso

    alonso e cel mai tare

  • timy, luni, 17.09.2007 16:19
    alonso

    alonso ii cu nasul pe sus.se crede cine stie ce da cand ii campion mondial.sper ca anul asta sa piarda.

  • alecstm, marţi, 18.09.2007 01:22
    alonso 2

    sincer is fan McLaren, dar sper ca Hamilton sa ia titlu, Alonso e cartita lui Briatore. De aia nu face apel Ron Denis, pt. ca ar dezvalui unele secrete ale lui Renault si nu ar da bine Formulei 1. O ajuns deja scandalul de spionaj. (sursa neoficiala dar sigura)