Alonso se asteapta la o cursa dificila

Publicat duminică, 06.04.2008 11:31 de Daniel Popescu

Fernando Alonso este multumit de locul 9 obtinut in calificari, insa anticipeaza o cursa mai dificila decat cea din Malaezia.

"Sunt multumit ca am ajuns in Q3, pentru ca am avut ceva dubii dimineata", a declarat Alonso, care a admis ca se astepta la un weekend mai dificil decat la Sepang, cand a terminat pe locul 8. "Dar am facut cateva schimbari inainte de calificari si am simtit ca asta reprezinta o imbunatatire dupa Q1. Asta ne-a dat incredere sa fim mai agresivi in Q2.

Odata ce ne-am calificat in Q3, stiam ca va fi dificil sa obtinem performante comparabile cu ale echipelor de top pentru ca deja fortasem pana la limita, asa ca am luat decizia sa ne pregatim pentru cursa de duminica. Vom vedea daca vom putea obtine ceva puncte in acest weekend", a adaugat Alonso, care acastigat in Bahrain in 2005 si 2006.

In schimb, coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, s-a declarat dezamagit de locul 14 ocupat in calificari. "Am fost putin dezamagit pentru ca speram sa ajung in ultima parte a calificarilor, chiar daca stiam ca acest lucru va fi foarte dificil", a spus el. "Nu am reusit un timp perfect in ultimul tur rapid din Q2, dar sper sa recuprez duminica si ca pot lupta in pluton. Cursa va fi foarte stransa si va trebui sa muncim din greu, dar sunt determinat sa atac si sa continui sa invat".