Alonso, surprins de zvonurile legate de Ferrari

Publicat vineri, 06.06.2008 14:36 de Daniel Popescu

Fernando Alonso este surprins de faptul ca presa internationala speculeaza ca ar putea ajunge la Ferrari in 2010.

Campionul mondial Kimi Raikkonen a marturisit joi ca nu stie inca daca va continua sa concureze in F1 dupa 2009, cand ii expira actualul contract. Acest lucru a lasat loc de interpretari, presa speculand ca locul sau ar putea fi luat de Alonso. Cu toate acestea, spaniolul s-a declarat surprins de aceste zvonuri.

"Este ciudat sa vorbim despre 2010. Nu stiu ce voi face anul viitor, dar in doi. Privesc aceasta poveste ca pe un zvon fara un fundament real", a declarat Alonso pentru AS.

Totodata, dublul campion mondial a precizat ca nu stie daca va ramane la echipa lui Flavio Briatore si dupa acest sezon. "Nu stiu, nu am nicio idee pentru ca nu m-am gandit la asta. Nu este nicio graba si oricum acum nu este momentul potrivit", a explicat el.

Referindu-se la sansele sale in Marele Premiu al Canadei din acest weekeend, Alonso a adaugat: "Pe hartie acest Grand Prix este rau pentru noi pentru ca stim ca avem probleme cu tractiunea si cu stabilitatea in momentele de franare, iar pe acest circuit exact despre asta este vorba".

Pilotul spaniol a vorbit si despre preconizata modificare a regulamentului sub care va rula safety car-ul. "O schimbare ar fi benefica pentru fiecare, pentru ca in acest moment masina de siguranta iti poate ruina cursa".