Alonso testeaza pe simulator pentru Malaezia

Publicat marţi, 20.03.2007 13:56

Fernando Alonso s-a urcat in avion la finalul cursei din Australia pentru a ajunge la Woking, cartierul general al celor de la McLaren. Aici, spaniolul va testa asiduu pe simulatorul de ultima generatie in vederea dezvoltarii masinii pentru Malaezia.

"Comparativ cu ce avem noi in noul simulator, cel al lui Renault pare un joc pe PlayStation"

, a declarat Alonso vizibil multumit de avansul tehnic din afara circuitului pe care il are echipa sa actuala.

In tot acest timp, Lewis Hamilton a evitat zborul de 20 de ore cu avionul pentru a vizita Thailanda impreuna cu colegul si prietenul sau Adrian Sutil.

  • stroakle, marţi, 20.03.2007 14:23
    Best lap

    ... sa ai bafta, Alonso... cu simulatorul.

  • curios, marţi, 20.03.2007 14:41
    .....

    am urmarit sistemul de punctare in ultimele zile pentru a ma incrie in concurs. Parerea mea: este realativ si ilogic. In conditii in care X declara despre Y chestia Z (care nu poate fi probata, in acest caz , si au fost multe), Y primeste o penalizare, si uneori X ia puncte. NU ESTE CONCLUDENT! Judecand dupa modul in care ati punctat pana acum Hamilton ar fi trebuit sa primeasca penalizare la acesta stire, dar...! In stire nu apare faptul ca Hamilton a evitat zborul ca sa se odihneasca - acest lucru ar fi neutralizat o oarecare punctare.

  • bazuka, marţi, 20.03.2007 14:42
    cacao cu lapte

    poate asa mai simte si el formula1:P

  • Mircea Mester, marţi, 20.03.2007 15:31
    Curios

    Salut. Sunt foarte multe intrebari legate de punctajele pilotilor. le primesc pe mail si pe toate canalele disponibile. Asadar, va fi prima si ultima data cand voi raspunde: Pilotii sunt punctati dupa o grila foarte exacta prestabilita. Nu voi divulga cerintele acelei grile, nu voi divulga nici mecanismele sistemului. Pot spune doar ca NU exista stire neutra. In momentul in care X declara ceva, el va primi minumum de puncte pentru aparitia sa in peisajul F1 si pentru ca declaratia sa a fost considerata utila de redactor. Te astept aici peste o luna, cand vei observa ca punctajele se mentin pe o anumita linie si ca valorile sunt relativ egale in cazul unei stiri asemanatoare. Repet: exista niste coordonate foarte bine stabilite in acordarea punctelor. Multumesc.

  • ursu, marţi, 20.03.2007 16:32
    na ok

    bine ca m-am lamurit ... :)

  • dalingabriel, marţi, 20.03.2007 23:33
    simuleaza si oprirea la boxe

    simulare simulare, da niciodata nu e ca in realitate

  • Jozsi, miercuri, 21.03.2007 12:39
    Clasament

    Sa nu uitam insa de Massa , care o sa faca tot posibilul pt. a-l opri pe Hamilton " viitorul campion mondial" din formula 1 dupa spusele britanicilor. Si eu am fost fan McLAREN pana nu a semnat Kimi cu Ferari. Diferenta dintre cei doi piloti este enorma, cu toate ca , Kimi nu a reusit sa castige multe premii anul trecut. Dar sezonul abia a inceput, si deja se vede diferenta dintre cele doua echipe. McLAREN a progresat dar nu destul de mult. Ramane de vazut ce o sa se intample.

  • crisusa1974, miercuri, 21.03.2007 15:21
    simulare sau cautarea succesului?

    Din pacate a aparut un fel de prostitutie intelectuala si in acest sport formula 1 generat de miscarile pilotilor in cadrul echipelor sau chiar plecarea la echipe adverse, ma refer la alonso la kimi etc. , ....acum la plecarea lui schumi e greu pentru noi sa acceptam daca am fost fan de exemplu kimi si mc laren si acum trebuie sa tinem cu ferrari.... seamana putin cu fotbalul ganea a fost la dinamo si acum e la rapid ... e destul de nasol dar asta e lumea azi si trebuie sa ne adaptam:::(((

  • lord vader, marţi, 27.03.2007 00:38
    :))

    Acum doua saptamani Raikkonen a castigat un concurs de snowmobile si a luat - 115 puncte.Daca o castiga la simulator lua ... puncte :)) Ar fi mai bine sa ne rezumam la ceea ce se intampla pe pista(antrenamente,calificari, concurs)ceea ce intelege toata lumea de aici, decat sa ne luam dupa barfe, declaratii si stiri care sunt de parca de la rubrica meteo de la Protv, unde ploua tot timpul. Daca ma gandesc ca Schumacher a ajuns in Formula 1 pt ca Bertrand Gachot a ajuns la ...inchisoare dupa o altercatie cu un taximetrist,stirea asta ar valora acum - 10.000 de puncte.Sarmanul Gachot... Dupa Ron Dennis cei din echipa lui l-au pierdut din urma pe Raikkonen din cauza lui.... Heidfeld care a iesit in la boxe doar in turul nr.12 din fata lor :)) nu a fost punctata de loc de si ar merita cel putin +150 pct :)) Alonso a declarat sapt trecuta ca recordurile lui Schumacher sunt de neatins.Asta da fair play - macar 5 puncte... Button recunoaste ca McLarenul e mai rapid decat Honda, si ia 18 puncte... Sportul acesta se bazeaza pe ce scoti din jucaria acesta intr-o miime de secunda fata de cealalta, nu de ceea ce afirma x despre y si ce recunoaste z ca s-a intamplat sau nu.Deci nu exista stire neutra,doar inutila.... Domnule redactor,cum se spune, vorba multa saracia omului...nu si in cazul nostru. Adevarul e ca daca n-ar fi stirile acestea cu punctajele lor ciudate nimeni n-ar scrie aici nimic...