Alonso: "Trebuie sa aducem imbunatatiri"

Publicat luni, 23.06.2008 14:47 de Daniel Popescu

Fernando Alonso crede ca echipa sa are nevoie de imbunatatiri pentru a putea concura cu echipele de top, dupa rezultatul dezamagitor de la Magny Cours.

Alonso a sperat sa termine pe podium in Marele Premiu al Frantei, insa spaniolul a avut parte de o cursa modesta si a incheiat doar pe locul 8.

"Nu cred ca strategia a fost proasta, dar trebuie sa fii in forma si sa fii capabil capabil sa pilotezi rapid, altfel nu conteaza daca ai o strategie buna sau proasta. Am fost cu o secunda mai lenti decat rivalii nostri directi si asta este prea mult"

, a declarat Alonso pentru televiziunea spaniola.

Alonso a pierdut locul 7 in favoarea lui Nelson Piquet Jr in ultimul tur, insa spaniolul nu a fost foarte afectat de greseala din arcul de par Adelaide. "Un Force India intarziat nu m-a vazut si s-a mutat pe exterior, iar eu am intrat pe interior pentru a-l evita", a explicat Alonso. "Dar unul sau doua puncte nu-mi vor schimba viata".

  • spawn, luni, 23.06.2008 16:55
    B-)

    Va salut,am o parere despre acest subiect, acela k anul acesta nu este cel a lui alonso si nu cred ca va pleca de la renault pentru ca mai are ceva de facut aici.Va veni timpu cand renault sau alonso va face din nou rafagii in campionatul de formula one.Salut si sa aveti o inspiratie buna

  • mirco, luni, 23.06.2008 20:01
    @spawn - limba romana, fir-ar ea

    Se scrie ravagii, nu "rafagii".