BMW-Sauber anticipeaza o cursa buna la Monaco

Publicat luni, 12.05.2008 19:42 de Daniel Popescu

Mario Theissen este increzator ca BMW-Sauber vor face o cursa foarte buna in Marele Premiu al statului Monaco.

BMW-Sauber nu au mai reusit sa termine pe podium in Turcia, insa directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, este increzator ca lucrurile se vor schimba peste doua saptamani.

"Pentru Monaco sunt foarte increzator, masina ar trebui sa fie puternica acolo", a declarat Theissen. "Montreal este un joc cu totul diferit, dar dar avem dezvoltari pentru Canada care ar trebui sa faca masina mai competitiva. Cred ca masina ar trebui sa se potriveasca circuitului de la Monaco sau viceversa si ar trebui sa fim in forma buna acolo"

.

Desi BMW-Sauber au obtinut doar locurile 4 si 5 in Turcia, Theissen este multumit de performanta, chiar daca nu stie exact care sunt motivele formei mai slabe din calificari. "Avand in vedere pozitiile de la start, sunt multumit de performante", a precizat el. "Ambii piloti au urcat pozitii la start. Ne asteptam ca Robert Kubica sa nu fie capabil sa-l tina pe Raikkonen in spate, ceea ce s-a si intamplat. Pe de alta parte, Heidfeld a urcat doua pozitii la primul pitstop, asa ca 4 si 5 au fost locurile pe care le-am putut obtine".

"Nu sunt sigur inca", a replicat germanul cand a fost intrebat despre motivcele prestatiei mai slabe a pilotilor din calificarile de la Istanbul. "Am intampinat o problema neprevazuta cu pneurile in calificari. Am fost foarte rapizi in Q2 cu putina benzina, dar cu mult combustibil nu a functionat. Si alti piloti s-au chinuit. Trebuie cu siguranta sa analizam situatia".

  • petros, luni, 12.05.2008 20:26
    Curios

    Nu mi se pare corect deloc : la stirea anterioara nu a fost punctat Domenicali dar acum Theissen primeste puncte . DE CE ??????????????????????

  • Ciprian Malan, luni, 12.05.2008 21:19
    are dreptare petros

    daca nu ar fi scris ca Domenicali a declarat lucrurile acelea, dar si scrie lucru acesta, in plus este si pusa poza cu el.....deci cel mai corect ar fi sa ii acordati si lui Domenicali puncte. Nu o spun pt ca il am in echipa, dar asa este corect.Sper sa se sesizeze cineva.

  • hoyad, luni, 12.05.2008 23:17
    Mai trebuia punctata si Toro Rosso (la piloti si echipa) ...

    Daca Domenicali nu a luat puncte (dar oare de ce ?), nu inteleg de ce nu s-a punctat nimic la echipa Toro Rosso (piloti si echipa)...?

  • jondaniel, marţi, 13.05.2008 09:35
    !!!

    daca spunctele apareau corect, aveam acum cu 6 mai mult!! L-am avut pe dominicali care n-a luat puncte deci am pierdut 3 pucte, si nu l-am schimbat py stirea cu theissen in speranta ca se va rectifica, si am pierdut si cu el 3 puncte. Si se scuze sunt satul!!!

  • angusyoung, marţi, 13.05.2008 10:00
    punctaj

    domnilor administratori asteptam un raspuns in legatura cu nepunctarea lui domenicali.sambata cand ati publicat stirea cu ferrari in care se spunea ca nu au imbunatatit motoarele si dvs i-ati depunctat ati creat un val de nemultumiri in randul userilor .desi ferrari in opinia mea trebuiau punctati cu puncte in plus ptr ca au respectat regulamentul si totusi au reusit ca prin circulatia uleiului in motor sa aduca un plus de putere motorului. va rog sa ne spuneti aveti ceva cu ferrari ptr ca eu constat ca cele mai multe nedreptati se COMIT impotriva lor?ati dorit sa discutam pe un ton civilizat si sa va respectam ptr eforturile depuse de dvs dar in acelasi timp trebuie sa realizati si dvs ca felul in care acordati puncte unor stiri inseamna lipsa de respect la adresa userilor.asteptam un raspuns cat mai curand.

  • angusyoung, marţi, 13.05.2008 10:09
    inca ceva

    instirea de sambata i-ati depunctat numai pe ferrari nu si pe mario thiessen.iata inca un motiv ptr care multi useri incep sa-si puna intrebari asupra corectitudinii dvs. asteptam raspuns si la aceasta intrebare.

  • jondaniel, marţi, 13.05.2008 10:17
    STOP JOC

    cred ca cel mai bine ar fi inchiderea concursului, pentru ca administratorii nu-si fac treaba cum trebuie.

  • petros, marţi, 13.05.2008 10:27
    Comentariu de la mine

    Sunt si eu de acord cu angusyoung.

  • Mircea, marţi, 13.05.2008 10:32
    Domenicali

    nepunctarea lui Domenicali a fost o eroare umana. Normal ar fi fost ca el sa fie punctat iar redactorul care nu a facut asta va suporta consecintele. Din pacate pentru toata lumea, am gandit sistemul de punctaj astfel ca, dupa publicarea stirii, orice punct aditional sa fie afisat dar sa nu intre in echipele care au itemul respectiv. Motivul e simplu: desi am gresit noi, simplul fapt ca s-au aprins spiritele facea ca Domenicali, in acest caz, sa apara brusc in majoritatea echipelor. Cu scuzele de rigoare, Mircea Mester

  • petros, marţi, 13.05.2008 10:38
    Comentariu de la mine

    Deci nu vom mai primi punctele pentru Domenicali?

  • jondaniel, marţi, 13.05.2008 10:41
    @Mircea

    Cam multe erori, nu crezi? Ceea ce spui tu este corect, referitor la cei care ar fi schimbat sa obtina puncte. Cum eu nu intru in acea categorie, si sunt sigur ca sunt si alti useri, ma simt nedreptatit pentru pierderea a 6 puncte care pot fi decisive in clasamentul de etapa. Nu cred ca e asa de greu sa acordati punctele celor care au avut pe Dominicali in echipa la ora aparitiei stirii fara punctele lui. Doar un simplu "search" pe echipe la ora respectiva, urmata de atasarea punctelor ar fi corecta.

  • szzsoci, marţi, 13.05.2008 11:28
    @ Mircea

    Din cate am inteles anul trecut s-a ocupat Dl. Mircea de postarea stirilor. Interventiile lui de pana acum au reusit sa linisteasca spiritele si macar se comporta ca un adevarat Admin. M-ar bucura faptul daca ar prelua de acum acest joc pentru ca prea multi sunt cei nemultumiti de postarea & punctarea stirilor si de raspunsurile primite in urma unor sesizari? Ce ziceti?

  • highspeed, marţi, 13.05.2008 12:47
    nu inteleg logica asta cu punctare

    daca au luat multi Domenicali dupa ce a aparut stirea , treb doar sa faceti un simplu select unde specificati data, si apar doar userii care au avut domenicali inainte de aparitia stirii. Si numai userii respectivi primesc punctele Nu e simplu ? ce e asa complicat ?