BMW-Sauber, pregatiti pentru prima victorie din F1

Publicat vineri, 02.05.2008 18:33 de Daniel Popescu

Willy Rampf crede ca diferenta dintre primele 3 echipe este atat de mica, incat o mica imbunatatire ii poate conduce pe BMW-Sauber spre prima victorie din acest sezon.

BMW-Sauber au inceput excelent noul sezon competitional, Nick Heidfeld si Robert Kubica aratand o forma de invidiat. Totusi, niciunul dintre pilotii echipei germane nu a reusit sa se impuna intr-una dintre primele trei curse ale noul sezon.

Cu toate acestea, directorul tehnic al BMW-Sauber, Willy Rampf, sustine ca cele trei team-uri din fruntea Formulei 1, BMW, Ferrari si McLaren, sunt atat de apropiate incat o mica imbunatatirie a monopostul F1.08 ii poate conduce spre prima victorie din istoria echipei.

"Cursa de la Barcelona a aratat ca ordinea din frunte nu s-a schimbat", a spus Rampf. "Ferrari au inca un avantaj, in timp ce McLaren si BMW-Sauber sunt practic la egalitate. Lupta este atat de stransa incat chiar si cea mai nesemnificativa imbunatatire poate indrepta pendulul in cealalta directie. De aceea, fortam dezvoltarea componentelor la viteza maxima".

In schimb, seful departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, spune ca obiectivul echipei pentru Marele Premiu al Turciei este sa ramana in plutonul fruntas alaturi de Ferrari si McLaren. "Obiectivele noastre pentru Marele Premiu al Turciei sunt clare: vrem sa ne consolidam pozitia printre lideri, unde Ferrari reprezinta acum etalonul", a spus Theissen. "Pentru a cincea cursa a sezonului vom aduce din nou cateva imbunatatiri pentru F1.08".

  • angusyoung, sâmbătă, 03.05.2008 10:44
    stiri

    alooooooo!!!!!!! mai traiti? dati bai fratilor stiri. au aparut stiri noi si voi nu faceti nici o miscare.ce dracu faceti?

  • Baciucu, sâmbătă, 03.05.2008 14:28
    Stiri

    Se pare ca dati numa ce stiri va convine voua sau... cui trebuie.

  • npacurar, duminică, 04.05.2008 01:41
    @ Daniel Popescu

    Salut! Cand aveti de gand sa dati stirea despre (si punctele aferente victoriei lui) Kobayashi din cursa A DOUA a etapei GP2 Series din Barcelona?!?!?!?! Parca asa promiteati in postarile precedente, nu?!