BMW si Mercedes comenteaza scandalul lui Mosley

Publicat joi, 03.04.2008 12:08 de Daniel Popescu

BMW si Mercedes-Benz au emis un comunicat de presa comun in care comenteaza scandalul in care este implicat presedintele FIA, Max Mosley.

Max Mosley si-a cerut oficial scuze pentru scandalul sexual in care a fost implicat recent si a anuntat ca nu va participa la marele Premiu al statului Bahrain din acest weekend.

In comunicatul de presa BMW-Mercedes, cei doi constructori au luat o atitudine comuna referitoare la acest scandal. "Continutul materialelor este dizgratios. In calitate de companii, ne distantam de acest subiect. Acest incident il priveste pe Max Mosley atat personal, cat si in calitate de presedinte al FIA, organizatia care conduce sporturile cu motor din intreaga lume. Totusi, consecintele se rasfrang mult mai departe de industria sporturilor cu motor. Asteptam un raspuns din partea unor reprezentanti relevanti ai FIA"

.

Desi planuia sa calatoreasca in Bahrain, Max Mosley nu va asista la Grand Prix-ul din acest weekend. "Nu va fi acolo din motive personale", a confirmat un purtator de cuvant al FIA.

Intre timp, aflat in Bahrain la un forum de discutii, seful echipei McLaren, Ron Dennis, a refuzat sa faca orice comentariu legat de acest subiect. "Nu este locul potrivit sa discutam despre aceasta problema", a fost replica lui Dennis cand a fost intrebat ce parere are despre acest scandal.