Brawn: "Senna si di Grassi au fost admirabili"

Publicat joi, 20.11.2008 12:58 de Daniel Popescu

Ross Brawn spune ca Bruno Senna si Lucas di Grassi s-au commportat admirabil pe parcursul testelor de la Barcelona in lupta pentru un loc in cadrul echipei Honda.

Honda i-a invitat pe Senna si di Grassi sa testeze in aceasta saptamana pe circuitul de la Barcelona, in incercarea japonezilor sa a lua cea mai buna decizie in privinta liniei de piloti pentru sezonul urmator.

Principalul vizat de inlocuire este Rubnes Barrichello, iar seful echipei, Ross Brawn, s-a declarat multumit de aportul adus de cei doi brazilieni in cadrul testelor.

"In completarea programului nostru principal, am profitat de oportunitatea de a evalua viitoarele talente Lucas di Grassi si Bruno Senna", explica britanicul. "Ambii piloti au petrecut o zi si jumatate in masina noastra, ceea ce a permis echipei sa inregistreze performanta lor si nivelul tehnic. Amandoi au avut prestatii admirabile pe parcursul saptamanii si a fost o placere sa lucram cu ei datorita entuziasmului lor evident. Acum ne vom rezerva ceva timp pentru a analiza cu atentie ce am descoperit la acest test, inainte de a ajunge la o concluzie".

Honda este una dintre putinele echipe care nu si-au desemnat inca pilotii pentru sezonul 2009, insa Jenson Button va ramane aproape sigur in cadrul team-ului japonez.

  • cris_t_yan, joi, 20.11.2008 13:04
    @admin

    Felicitari pentru locul din Topul site-urilor din Romania pe baza datelor SATI http://www.wall-street.ro/sati/top/1/uniques/41.html