Briatore il apara pe Piquet

Publicat marţi, 27.05.2008 16:57 de Mircea Meșter

Desi a terminat doar doua curse din cele sase disputate pana acum, Nelson Piquet este inteles de Briatore pentru prestatia sa de la Monaco.

Dupa ce a reusit sa termine doar doua curse in acest sezon si este foarte aproape de a fi inlaturat de la volanul unuia dintre monoposturile echipei sale, Nelson Piquet explica esecul de la Monaco, unde a abandonat in turul al 48-lea.

"Am avut un weekend dificil si sunt extrem de dezamagit. Conditiile de pe circuit se schimbau de la un moment la altul insa am decis sa riscam si am intrat cu pneuri de uscat intr-un moment in care asfaltul era ud. Am iesit in decor si am avariat masina. Nu ma voi lasa insa si stiu ca trebuie sa ma concentrez pentru a aborda asa cum trebuie Grand Prix-ul Canadei".

Pe de alta parte, Nelson este aparat de Flavio Briatore pentru prestatia de la Monaco, acesta sustinand ca problemele au aparut pentru toti pilotii, indiferent de experienta sau valoare: "Cursa lui Nelson a fost dezamagitoare, insa Monaco ramane un test dificil pentru toti pilotii deoarece este un circuit foarte neobisnuit. ne concentram acum pe cursa din Canada."

  • horted, marţi, 27.05.2008 17:04
    ??

    nu vreau sa fiu carcotas dar punctele din stirea asta s-au mai acordat ieri: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/12055/deadline-de-3-curse-pentru-piquet-jr.html