Buemi confirmă negocierile cu Force India

Publicat luni, 03.12.2012 16:46 de Daniel Popescu

Sebastian Buemi a confirmat că negociază semnarea unui contract cu Force India, însă nu a exclus nici o mutare surpriză la Lotus în locul lui Romain Grosjean.

Force India este una dintre puţinele echipe care mai are un loc disponibil pentru sezonul 2013, iar presa internaţională i-a creditat până acum cu şanse pe pilotul de rezervă Jules Bianchi şi Kamui Kobayashi, care a pierdut locul la Sauber.

Ultimul sosit pe listă este însă Sebastien Buemi, fostul pilot al Scuderiei Toro Rosso confirmând că negociază cu echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya. În plus, el sugerează că discută şi cu Lotus, echipă care nu a confirmat încă cel de-al doilea pilot al echipei, chiar dacă ar fi o surpriză să nu continue cu Romain Grosjean.

"Aştept răspunsul celor de la Force India, iar lucrurile nu sunt încă clare la Lotus. Din fericire pentru mine, cele mai multe echipe nu au uitat de mine. Dar mai mult de atât nu pot face acum", a declarat elveţianul.

Buemi este avantajat şi de faptul că managerul sau este Julian Jacobi, care a devenit celebru pe vremea când gestiona cariera regretatului Ayrton Senna. Între timp, potrivit publicaţiei spaniole AS, Kobayashi a ajuns la fonduri de peste un milion de euro din donaţiile făcute de fanii săi din Japonia, după ce iniţial anunţase atingerea pragului de 650.000 de euro.

Via GMM