Buemi, un posibil inlocuitor pentru Vettel la STR

Publicat joi, 17.04.2008 14:47 de Daniel Popescu

In cazul in care Sebastian Vettel va pleca la Red Bull in 2009, locul sau la Toro Rosso ar putea fi luat de pilotul de teste Sebastien Buemi sau de tanarul Brendon Hartley.

Mai multe persoane importante din anturajul celor de la Red Bull au dezvaluit recent ca Sebatian Vettel are mari sanse sa concureze pentru sora a mai mare a Scuderiei Toro Rosso, Red Bull Racing . In cazul in care tanarul pilot german va schimba intr-adevar echipa, Toro Rosso au la dispozitie, pana in acest moment, doua optiuni.

Este vorba, in primul rand, despre pilotul de teste al echipei Red Bull, Sebastien Buemi, insa o surpriza ar putea fi si neozeelandezul Brendon Hartley, care a testat recent noul monopost STR3 pe circuitul italian de la Vairano . Pilotul in varsta de numai 18 ani concureaza in prezent in Formula 3 Britanica si s-a mutat din Austria in Marea Britanie, la Milton Keynes, foarte aproape de sediul central al Red Bull. De altfel, el va locui acolo impreuna cu Buemi.

Ca o confirmare a sanselor sale de a pilota in Formula 1 in 2009, Hartley a dezvaluit ca va efectua in acest an cateva teste in simulatorul echipei Red Bull.