Button a participat la un triatlon în Australia

Publicat marţi, 21.12.2010 10:54 de Daniel Popescu

Jenson Button a participat recent la un triatlon în Australia pentru a se menţine în formă pentru sezonul 2011, în timp ce Lewis Hamilton se antrenează în zone montane.

Jenson Button şi Lewis Hamilton se antrenează deja pentru sezonul 2011 al Formulei 1, chiar dacă Marele Premiu al statului Bahrain este programat peste aproape 3 luni.

Button a participat în aceste zile la un triatlon în Australia în cadrul căruia a înotat 750 metri, a parcurs 20 kilometri cu bicicleta şi a alergat alţi 5 kilometri, ajungând la linia de sosire după o oră şi un minut.

Evenimentul a făcut parte dintr-o campanie caritabilă iniţiată de prietena sa Jessica Michibata pentru un program al Naţiunilor Unite în Japonia, iar aceasta a participat la rândul ei la triatlon şi a terminat într-o oră şi 26 de minute.

Între timp, Lewis Hamilton, coechipierul lui Button la McLaren, se antrenează într-o regiune montană pentru a rămâne în formă în perspectiva sezonului următor. "Mă antrenez de două ori pe zi în munţi, iar zăpada este incredibilă. Dimineaţa sunt -15 grade Celsius, fac ski şi escaladez munţii timp de două ore, iar după amiaza sunt în sala de gimnastică pentru o oră şi jumătate, două ore", a scris fostul campion mondial pe reţeaua de socializare Twitter.

În mod obişnuit, toţi piloţii de Formula 1 se antrenează zilnic pentru a-şi menţine forma fizică la un nivel acceptabil înaintea unui nou sezon competiţional.

Via | Metro