Button nu acorda atentie timpilor de la Valencia

Publicat joi, 04.02.2010 11:19 de Daniel Popescu

Jenson Button sustine ca nu este interesat de timpii obtinuti in prima sesiune de teste de la Valencia, insa admite ca Ferrari dispune de un monopost rapid.

McLaren Mercedes nu a reusit sa impresioneze in prima sesiune de teste din aceasta iarna, iar Jenson Button a ocupat un modest loc 5 la debutul sau in monoostul MP4-25.

Cu toate acestea, campionul mondial in exercitiu sustine ca timpii nu au nicio relevanta in acest stadiu al pregatirilor, desi admite ca Ferrari si-a demonstrat valoarea prin impunerea ritmului in toate cele trei zile de evaluare de la Valencia.

"Cred ca Ferrari sunt rapizi, dar nu stiu cat de rapizi. Nu ar putea face astfel de timpi daca nu ar fi competitivi, insa niciodata nu stii cat combustibil utilizeaza. Tururile mai lente au fost de asemenea rezonabile, asa ca ma gandesc ca sunt rapizi. Dar acesta nu este locul potrivit sa ne gandim la cine este rapid sau nu. Cred ca toata lumea va avea update-uri pentru prima cursa si, avand in vedere diferentele intre cantitatile de benzina, este dificil sa citeste ceva in acest  rezultate", a precizat britanicul reporterilor prezenti la Valencia.

Urmatoarea sesiune de teste va avea loc pe circuitul de la Jerez la finalul saptamnii viitoare.

Via | Autosport

  • mad79, joi, 04.02.2010 14:03
    salutare

    vorbeste ca un adevarat campion mondial!!!