Button: "Nu subestimaţi McLaren la Suzuka"

Publicat vineri, 30.09.2011 15:51 de Daniel Popescu

Jenson Button le recomandă rivalilor să nu subestimeze potenţialul echipei McLaren în cursa de la Suzuka de la finalul săptămânii viitoare.

Jenson Button este singurul pilot care mai are şanse matematice să-l oprească pe Sebastian Vettel din cursa spre al doilea titlu mondial şi este decis să facă tot posibilul pentru a amâna un verdict final în această privinţă.

Britanicul îşi avertizează rivalii că McLaren nu ar trebui să fie subestimată în Marele Premiu al Japoniei, în ciuda dominaţiei autoritare a celor de la Red Bull Racing din acest sezon.

"În ultimele câteva curse, cred că am demonstrat că suntem într-o formă foarte bună şi că am fost echipa cea mai capabilă să luptăm cu Red Bull. Pe hârtie, este un circuit care se potriveşte celor de la Red Bull, în special în virajele rapide din primul sector, dar nu cred că oamenii ar trebui să subestimeze pachetul nostru."

"Am demonstrat la Spa că avem un monopost foarte eficient în virajele rapide. Ne-am îmbunătăţit viteza pe liniile drepte şi avem o aripă spate mai eficientă pentru calificări, aşa că sunt optimist", a declarat el în cadrul unui preview al echipei McLaren pentru Marele Premiu al Japoniei.

Via | McLaren

  • simona, duminică, 02.10.2011 10:54

    nu-i subestimati, mai bine nu-i bagati in seama :))) pacat de Button ca e la o echipa care nu e in stare sa ii ofere o masina cu care sa lupte pentru titlu, titlu la piloti, ca pe cel de la constructori nu-l poate castiga singur :)))

  • BackonYou, luni, 03.10.2011 10:41
    Simona

    Eu zic sa nu subestimezi tu pe Button cu acele cuvinte iesite din comun.