Canada nu renunta la cursa de Formula 1

Publicat joi, 13.11.2008 16:42 de Daniel Popescu

In speranta de a putea reintroduce Marele Premiu al Canadei in calendarul F1, patronii hotelurilor din Montreal anunta ca sunt dispusi sa impuna taxe suplimentare in weekendul de cursa.

FIA a publicat recent ultima versiune a calendarului competitional pentru sezonul 2009, din care lipseste in continuare Marele Premiu al Canadei.

Totusi, seful F1 Bernie Ecclestone poarta in continuare negocieri cu organizatorii cursei de la Montreal, in speranta de a ajunge la o intelegere.

Una dintre propunerile oficialilor canadieni este marirea taxelor hoteliere in weekendul de cursa, banii suplimentari urmand sa investiti pentru organizarea Grand Prix-ului.

Primarul din Montreal a precizat ca Ecclestone nu este interesat de sursa de proveninenta a banilor, ci doreste doar ca suma necesarii organizarii cursei sa poate fi platita.

  • gombotul, joi, 13.11.2008 18:26
    DA....

    ....ar fi frumos dak MP al Canadei ar fi reintrodus...sper k FIA sa sa revina asupra deciziei ...as vrea k anul viitor competitional sa se termine tot cu MP al Braziliei iar Massa sa devina campion mondial in fata propriilor fani (conationali ) pt k anul acesta a demonstrat k a crescut mult si k ar fi un meritos pretendent la titlu :D