Caterham îşi muta sediul la Leafield după cursa din Ungaria

Publicat marţi, 17.07.2012 17:48 de Daniel Popescu

Caterham a anunţat că mutarea în noul sediul din localitatea britanică Oxford va fi efectuată după Marele Premiu al Ungariei.

Caterham a anunţat în luna ianuarie că intenţionează să-şi mute sediul central din localitatea britanică Norfolk în localitatea Leafield din regiunea Oxfordshire, acolo unde a avut fabrica şi fosta echipă Super Aguri.

Mutarea era preconizată pentru jumătatea acestui sezon, iar patronul Tony Fernandes a anunţat că operaţiunile de transfer vor avea loc după Marele Premiu al Ungariei de la sfârşitul lunii iulie. Perioada nu a fost aleasă întâmplător, întrucât în luna august va exista o pauză de cinci săptămâni intre cursa de la Hungaroring şi cea de la Spa-Francorchamps.

"Fabrica de la Leafield este deschisă pentru afaceri şi am pus în practică următorul pas vital pentru dezvoltarea tuturor afacerilor Caterham. Primul pas este modernizarea întregului loc şi pregătirea acestuia pentru un viitor lung plin de succes", a declarat omul de afaceri malaysian.

Leafield va deveni gazdă atât pentru echipa de Formula 1, cât şi pentru echipa de GP2 şi divizia de maşini de serie. Modernizarea fabricii va fi finalizata cel mai probabil până la sfârşitul lunii octombrie.

Via GMM