Caterham şi-a mutat sediul de la Hingham la Leafield

Publicat luni, 20.08.2012 16:42 de Daniel Popescu

Caterham a inaugurat luni noua fabrică de la Leafield în care au avut sediul anterior Arrows şi Super Aguri, renunţând la fostul sediu de la Hingham.

Caterham a început luni o nouă etapă în scurta viaţă a echipei, după ce a anunţat oficial că a început operaţiunile la noul sediu de la Leafield.

Echipa patronată de Tony Fernandes a profitat de pauza forţată de două săptămâni impusă tuturor echipelor pe parcursul lunii august pentru a-şi muta o parte dintre echipamentele de la sediul de la Hingham la noua fabrică de la Leafield.

Baza de la Leafield a fost utilizată anterior şi de echipele Arrows şi Super Aguri, însă a fost îmbunătăţită semnificativ înainte de sosirea oficială a celor de la Caterham.

Echipa va continua să utilizeze în paralel şi sediul de la Hingham pentru anumite operaţiuni de producere a unor componente, însă principalele activităţi de design şi sisteme vor fi realizate la Leafield.

Unul dintre avantajele mutării este că echipa va fi mai aproape de tunelul de vânt al echipei Williams, pe care Caterham îl utilizează începând din acest sezon pentru îmbunătăţirea aerodinamicii monoposturilor.

Via | Caterham

  • laurentiu0250, luni, 20.08.2012 21:25

    Nu vreau sa fiu rautacios,dar,propun sa le ia si pe HRT si Marussia si sa isi faca sediul undeva unde sa poata participa cu ceva mai mult succes,adica sa incerce in F2... :) !?