Construcţia circuitului din India decurge înaintea planificării

Publicat marţi, 15.02.2011 10:33 de Daniel Popescu

Organizatorii Marelui Premiu al Indiei au anunţat că lucrările de construcţie pentru circuit decurg mai bine decât planificarea iniţială.

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a inspectat luni noul circuit din apropiere de New Delhi care va găzdui prima ediţie a Marelui Premiu al Indiei în acest an.

Potrivit organizatorilor, Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, s-a declarat satisfăcut de stadiul lucrărilor, care este chiar mai avansat decât planificarea iniţială.

"Circuitul este înaintea planificării. Whiting a fost foarte mulţumit. I-a plăcut circuitul şi a fost impresionat de progresele realizate până acum. A sugerat câteva modificări care vor fi incorporate pentru a îmbunătăţi depăşirile", a declarat Vicky Chandhok, preşedintele Federaţiei Indiene de Motorsport pentru agenţia de presă Reuters.

După finalizarea construcţiei, noul circuit va fi inspectat din nou de Whiting pentru a verifica dacă respectă standardele impuse de FIA. Marele Premiu al Indiei este programat în 30 octombrie şi va găzdui a 18-a dintre cele 20 de curse ale sezonului 2011.

Via | Reuters

  • mad79, marţi, 15.02.2011 13:17
    salutare

    mie imi place acest circuit din imaginile generate pe calculator si cred ca este cel mai bun circuit realizat de Tilke,dupa Turcia!