Coulthard: "As fi vrut sa termin cursa"

Publicat luni, 03.11.2008 13:13 de Mircea Meșter

David Coulthard spune ca le pregatise brazilienilor spectacol in ultima cursa a carierei sale. Un accident in al doilea viraj al cursei l-a scos insa pe scotian din lupta.

David Coulthard a terminat ultima cursa a cerierei sale in mod nefericit, in primul viraj al circuitului de la Interlagos. Desi se pregatise indelung pentru acest Mare Premiu, masina sa avand culori speciale pentru ultimul GP dintr-o serie de 246, Coulthard a fost acrosat de Nico Rosberg si a iesit din cursa.

"Daca m-as fi clasat mai sus in calificari m-ar fi ajutat mai mult. Am negociat cu mare grija virajul intai, am lasat mult spatiu de manevra pentru urmatorul viraj, insa Rosberg m-a atins si m-am rasucit. Apoi a venit Nakajima din spate si ne-am ciocnit", spune trist Coulthard.

Cu toate acestea, scotianul nu are niciun regret legat de ultima sa cursa: "M-am simtit foarte bine in turul de incalzire, nu am nicio problema sa pilotez pe ploaie. As fi vrut sa ajung la final si as fi facut niste "cercuri" pentru public. Dar nu a iesit asa cum as fi vrut eu. Totusi, nu pot sa ma plang. Am avut o cariera buna si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-am sustinut pe percursul acestor ani", a incheiat fostul pilot de Formula 1.

  • crismar56, luni, 03.11.2008 13:21
    Bravo!

    Felicitari pentru o cariera frumoasa si indelungata si mai ales pentru fair-play! Merita tot respectul nostru.

  • Icemanflavi, luni, 03.11.2008 13:42
    Bye bye

    Pa Coulthard pa, eu nu o sa-ti simt lipsa dar probabil multi o vor simti, a avut apogeul la McLaren dar de cand a plecat s-a cam dus totul pt el, in orice caz ar fi meritat sa termine cursa pt ca a fost un adevarat gentlemen...

  • scuderia, luni, 03.11.2008 14:04
    @ pacat

    mare pacat k nu a terminat cursa...era frumos dak intra si el in puncte..asa ptr ultima cursa:|...asa e...felicitari ptr cariera stralucitoare:)

  • DRAKo, luni, 03.11.2008 18:07
    Good bye DC

    Chiar daca nu a terminat cursa cel mai important lucru este ca e sanatos. Mare om, mare gentelman.