Coulthard retrogradat pentru ca l-a blocat pe Kovalainen

Publicat duminică, 27.05.2007 00:33

David Coulthard va pleca maine in cursa de la Monaco de pe pozitia a 16-a dupa ce a ignorat semnalele oficialilor cursei si l-a blocat pe Heikki Kovalainen in timpul unui tur rapid in calificari. Desi scotianul reusise sa se califice intre primii zece, acesta a fost oprit sa ia startul in ultima parte a calificarilor iar timpii din Q2 i-au fost stersi.

"Nu am primit informatiile corecte de la echipa. Nu stiam ca Heikki se afla intr-un tur rapid, pentru ca in acest caz il lasam sa treaca, evident", s-a aparat Coulthard.

Oficialii Renault se arata insa extrem de furiosi la adresa pilotului Red Bull, Pat Symonds afirmand ca scotianul l-a blocat pe Heikki deliberat timp de un tur intreg: "E pacat ca cel mai in varsta pilot din Formula 1, unul dintre criticii vehementi ai problemelor de trafic, este incapabil sa adere la propriile sale principii. Pur si simplu l-a blocat pe Heikki timp de un tur intreg, distrugandu-i turul rapid. Am fost extrem de surprins sa vad asta la cel mai experimentat pilot din Marele Circ", a declarat nervos Symonds.

  • Giannig, duminică, 27.05.2007 09:04
    nu chiar

    Ba va porni pe 13; pacat pentru porcaria asta zau, merita din plin sa participe in Q3.

  • sonick504, duminică, 27.05.2007 12:22
    DC ?

    Sunt fan Coulthard de multa vreme. Si nu cred ca e vorba de incalcarea propriilor principii, ci doar de o neintelegere. Cert e ca Renault a gasit eleronul minune. Sper sa le ajute, desi....tot Coulthard e mai bun.