Coulthard se indoieste de Raikkonen

Publicat joi, 15.03.2007 23:10 de Mircea Meșter

“Kimi nu va ajunge niciodata la nivelul de succes pe care l-a atins Michael Schumacher. Nu pentru ca nu ar fi bun, ci pentru ca nu va munci asa cum a facut-o Michael. Nu cred ca va sta la Ferrari cat a stat germanul”. Afirmatia ii apartine scotianului David Coulthard, cel care a fost coleg timp de trei ani cu Raikkonen la McLaren.

Scotianul si-a continuat tirada asupra finlandezului de la Ferrari: “Nu mi-l imaginez stand la boxe si tinand un speech in fata echipei, asa cum facea Schumacher. Totusi, as fi surprins daca Kimi nu l-ar depasi pe Massa in acest sezon. Nu pentru ca Massa nu e rapid, ci pentru ca rezultatele carierelor lor ne arata ca Kimi este putin mai bun”.

  • mirco, vineri, 16.03.2007 00:09
    nici o sansa

    kimi nu are cum sa fie comparat cu schumacher, doarece pt el f1 e mai mult un hobby iar pt schumacher era aerul pe care-l respira. kimi e un pilot genial dar din pacate pt el nu va putea vreodata sa calce pe urmele celui care ia luat locul, fiindca e prea puturos.

  • thusarix, sâmbătă, 07.04.2007 18:52
    se poate

    oare...????...daca vede ca ar putea lua campionatu eu zic ca are sa traga si cu dinti...oricum eu sunt si voi ramane fan McLaren...