Coulthard: "Suntem mai buni ca Renault"

Publicat luni, 16.04.2007 19:14

David Coulthard a reusit in Bahrain una dintre cele mai bune curse ale sale din ultimele sezoane. In ciuda problemelor tehnice care l-au silit sa abandoneze, pilotul Red Bull a reusit sa ajunga de pe pozitia 21 ocupata la start pana pe 7, depasind spectaculos patru dintre adversarii sai pe pista.

"Sunt dezamagit ca am avut din nou probleme tehnice insa trebuie sa privim si partea plina a paharului si sa vedem ca am fost mult mai rapizi decat Renault, care sunt campionii mondiali en-titre. Asta inseamna ca, pe cat de repede au scazut ei in performante, pe atat de repede am urcat noi. Evident, mai avem mult pana sa ii ajungem pe Ferrari, McLaren si BMW Sauber, insa cred ca suntem mai buni decat eram anul trecut si stiu ca urmeaza cateva curse foarte tari"

, spune David Coulthard.

Problemele celor de la Red Bull nu s-au oprit insa la Coulthard, Mark Webber fiind si el silit sa abandoneze din cauza defectiunilor tehnice in cursa din Bahrain. Si totusi, scotianul le ia apararea mecanicilor Red Bull: "Suntem o echipa mica si tanara si totusi suntem in fata celor de la Renault si Toyota, doi mari constructori. Trebuie sa fim realisti. Desi este dureros sa abandonez, mai degraba imi parchez masina pe marginea pistei dupa o cursa foarte buna decat sa fac la fel ca anul trecut, cand rulam extrem de lent pana la finalul cursei".

  • Giannig, luni, 16.04.2007 21:34
    despre RedBull

    Red Bull a avut motoare Ferrari acum 2 ani. Echipa se numea: Red Bull Ferrari . Ce lovitura de marketing! Apoi l-au adus pe Newey, care a construit sasiuri care au castigat titluri lui Williams si Mclaren. Apoi au pus un motor Renault campion mondial. Aspiratiile RedBull sunt sa castige titlul. Orice nu atinge acest scop este esec. Newey a cerut motorul Renault, pentru ca spre deosebire de Ferrari care le livra impachetate ca o masina de spalat si apoi isi lua "La revedere" , Renault le-a dat o echipa de tehnicieni sa lucreze cot la cot cu RedBull. Sunt surprins ca Webber e inca in Formula1. L-am observat din Formula3000 ca era un pilot deosebit, dar nici pana acum nu a confirmat. Cred ca e unul din pilotii cu cel mai mic golaveraj care sunt totusi considerati piloti buni. Tot respectul insa pentru Coulthard. A fost un razboinic in cursa de la Bahrein.

  • joeadrianblack, marţi, 17.04.2007 09:11
    ...

    da... din pacate Coulthard e razboinic la 1 din 10 curse... :( imi pare rau de el, faceau echipa buna candva cu Hakinnen. Mi-ar placea sa-l vad inca o data facand figura la Monte Carlo :))) (daca bine tin minte acolo ii merge cel mai bine)