Cum va fi vremea la Montreal

Publicat marţi, 03.06.2008 19:42 de Daniel Popescu

Dupa ploaia de pe circuitul de la Monaco, Formula 1 traverseaza oceanul si isi disputa a saptea etapa in Canada, pe circuitul Gilles Villeneuve.

Meteorologii anunta ca sansele de ploaie vor fi relativ scazute in zilele de vineri si sambata. Astfel, calculele preliminare arata o probabilitate de 30% de ploaie in prima zi de antrenamente libere, temperaturile urmand sa urce pana la 29 de grade. Sansele de ploaie vor ramane la aceeasi valoare si sambata, chiar daca regiunea ar putea fi afectata de cateva rafale de ploaie.

In schimb, meteorologii considera ca duminica vor fi 40% sanse de ploaie in timpul cursei, cand temperatura va scadea la 26 de grade.

  • alissia, miercuri, 04.06.2008 13:48
    ok.....de unde le mai scoateti si astea

    ca persoana ce locuiesc in Montreal, va spun ca a prezice vremea aici pe mai mult de 2 zile e sinucidere curata. Daca ploua sau nu in Montreal depinde in proportie de 80% de furtunile si uraganele din USA si de evolutia lor. In al doilea rand, temperaturile maxime de duminica nu vor SCADEA la 26 grade pentru ca n-au fost nici o zi anul asta mai mari de 22. Acum sunt 14, in timpul zilei urca pana la 19-20. Si astea sunt maximele in cel putin ultimele 2 saptamani. La mijlocul lui martie in montreal erau minim 50cm de zapada , asa ca judecati si voi. Da, o sa vedeti in timpul cursei spectatori in tricouri si pantaloni scurti intr-un soare orbitor, dar sa stiti ca aici in Canada se iese asa incepand cu 10-11 grade si cat de stralucitor e soarele n-are nici o legatura cu temperatura exterioara.