Cursa contra-cronometru pentru Super Aguri

Publicat joi, 17.04.2008 13:27 de Daniel Popescu

Super Aguri au doar trei zile la dispozitie pentru a gasi o solutie financiara pentru a putea lua startul in Marele Premiu al Spaniei, potrivit unei surse din interiorul echipei.

Super Aguri au confirmat miercuri ca intelegerea cu Magma Group pentru a cumpara echipa a picat, lasand team-ul japonez in pragul colapsului. Super Aguri nu au participat la testele din aceasta saptamana de la Barcelona, iar o sursa din cadrul echipei a marturisit ca japonezii mai au doar trei zile la dispozitie pentru a rezolva situatia financiara.

"Avem exact trei zile pentru a gasi o alternativa. Daca nu gasim bani, nu vom putea concura la Barcelona", a declarat sursa pentru publicatia germana Auto Motor und Sport.

Sursa citata mentioneaza ca deadline-ul de 3 zile se refera la nevoia de a transporta sambata masinile si restul echipamentelor de la fabrica din Leafeld la circuitul de la Barcelona, inaintea Marelui Premiu al Spaniei de saptamana viitoare.

Reprezentantii Super Aguri spera sa fie sprijiniti in continuare de Honda sau de catre seful Formulei 1, Bernie Ecclestone. In plus, se vehiculeaza ca o companie din Germania si una din Statele Unite ale Americii sunt interestae de cumpararea echipei.