Davidson: "Vreau sa ma bat cu Sato"

Publicat miercuri, 14.03.2007 18:20

Pilotul britanic Anthony Davidson (Super Aguri) admite ca isi va stabili obiective modeste la inceputul sezonului dar ca acestea vor creste pe masura ce sezonul va inainta. “Primul meu obiectiv in acest an este sa stau cat mai aproape de Takuma, sa lupt cu el de-a lungul anului. Pana la sfarsitul sezonului sper ca amandoi sa lucram cu echipa pentru a inbunatatii masina. Speram sa ne batem cu echipe precum Spyker si Toyota.”

Desi a luat startul la trei curse de Formula 1 cand a fost la Minardi si BAR, el nu a reusit sa termine vreo cursa. Astfel, el si-a stabilit un obiectiv simplu pentru Marele Premiu al Australiei. “Vreau sa termin la Melbourne – acesta este primul meu obiectiv. Nu am facut pana acum acest lucru si sper sa progresez de acolo. Sa aduc cateva puncte echipei mele ar face din acest an unul de vis pentru mine, asa ca echipa trebuie sa inbunatateasca masina in timpul sezonului pentru a putea sa ne luptam pentru puncte la sfarsitul anului. Vreau sa progresez constant de-a lungul acestui sezon.”

Britanicul nu se afla la prima colaborare cu Takuma Sato, dupa ce la avut pe japonez partener atat la BAR cat si in Formula 3.