Dennis: "BMW nu reprezinta o amenintare"

Publicat marţi, 08.04.2008 11:00 de Daniel Popescu

Seful echipei McLaren, Ron Dennis, sustine ca rezultatele din primele trei curse ale sezonului nu sunt relevante si crede ca BMW nu reprezinta o amenintare in lupta pentru titlu.

BMW-Sauber au avut un debut de sezon excelent, reusind sa termine pe podium toate cele trei curse de pana acum, iar in Bahrain au reusit chiar sa obtina primul pole position din istorie.

Cu toate acestea, Dennis crede ca odata cu startul sezonului european se va vedea cu adevarat cine va face legea in Formula 1. Intrebat daca BMW vor fi o amenintare constanta in acest sezon, Dennis a replicat:

"Nu. Cand ajungem in Europa viteza incepe sa faca diferenta. Vom fi foarte puternici si nu am dubii in privinta viitorului".

Dennis a sustinut mereu ca adevarata forma a echipelor se va vedea doar la Marele Premiu al Spaniei, cand toate team-urile vor aduce imbunatatiri la masini. "Asa cum am spus chiar inainte de inceperea sezonului, aceste prime 3 curse nu reprezinta cu adevarat forma unei echipe", explica el.

"Presupun ca toata lumea gandeste ca revenim in Anglia si continuam dezvoltarea. Suntem foarte concentrati sa avem o masina fiabila. In urmatoarele curse vom vedea dezoltarile acumulate in ultimele doua luni pe masina si vom vedea cine va face o treaba mai buna. Sunt destul de increzator ca putem face un pas mai mare in fata decat toti ceilalti. Timpul va confirma".

  • jondaniel, marţi, 08.04.2008 11:06
    @admini

    vad ca dati toate stirile aparute ieri. N-ai avut chef sa le dati ieri? Pana acum, NICIODATA nu ati mai dat stiri din ziua precedenta. Deja au aparut stiri pt azi. Pe astea le dati poimaine???

  • Baghi84, marţi, 08.04.2008 11:14
    ???...

    Ron Dennis mai spune ceva in stire...de fapt cam lauda pe cineva...nu se pune ???

  • undispudet, marţi, 08.04.2008 11:20
    OFFF!

    Va salut,dupa cum se afirma in aceasta stire k Ron Dennis >>BMW,nu mi se pare corect ca ati depunctat echipa bmw.Asta este.., oricum imi pare rau end bmw is the strong team..Zic de asta ptr ca ,s-ar putea sa fie echipa de top cu nr .2 in acest campionat 2008.bye

  • Baghi84, marţi, 08.04.2008 11:28
    Re : ???

    Cu o stire in urma tot ce a spus Alonso a fost punctat ,deci chiar nu vad logica acordarii de puncte...ori se puncteaza tot continutul unei stiri ori nu se puncteaza absolut deloc...!!!???

  • undispudet, marţi, 08.04.2008 11:28
    inca ceva...

    Echipa BMW dupa cum au aratat,au un scop anume,titlul si stiti d-voastra acel cuvant: nu zice niciodata :NU, k se poate intampla k team bmw sa i-a titlul,in f1 sa stiti se se afla multe surprize asa k nicidata nu se stye cum se va termina campinatul.Ce m-a uimit pe mine la pilotul bmw KUBICA este ca a slabit 7 kilograme si prin asta se vede talentul si mpsiune aptr f1.Am incheiat citatu si ma scuzati de acest comentariu ptr k am scris mult...

  • tiby2403, miercuri, 09.04.2008 21:37
    ce ciuda iii =))))

    clar ca mercedes va merge mult mai rau ca anul trecut si badea dennis nu poate sa conceapa o echipa de talia bmw sa'i intreaca....ciuda ciuda...sîc sîc sîc