Di Resta: "Nu avem update-uri, dar putem învinge McLaren"

Publicat marţi, 23.07.2013 15:25 de Daniel Popescu

Paul di Resta este încrezător că Force India poate lupta cu McLaren pentru locul cinci în clasamentul constructorilor, chiar dacă echipa nu pregăteşte niciun update major.

Paul di Resta a dezvăluit marţi că Force India nu pregăteşte niciun update major pentru următoarea perioadă, lucru care sugerează că echipa cu sediul la Silverstone se gândeşte deja mai mult la sezonul 2014.

Aflată în co-proprietatea lui Vijya Mallya, Force India îşi propune însă în continuare să câştige lupta pentru locul cinci în clasamentul constructorilor pe care o are cu McLaren. În prezent, indienii au un avans de 10 puncte în fata britanicilor, cu 10 curse înainte de finalul sezonului.

"Va fi esenţial unde vom reveni. Până la ultima cursă am fost mai buni decât McLaren. Cred că lupta se va da pe un interval lung de timp înainte să fie decisă. Nu văd niciun update major pentru noi, dar încercăm să rămânem în faţa lor şi acesta este obiectivul pentru acest an", a declarat scoţianul.

Marele Premiu al Germaniei de la începutul lunii iulie a fost singurul în care Force India nu a obţinut niciun punct, însă di Resta, este optimist că echipa va ocupa din nou poziţii între primele 10 începând cu cursa de la Hungaroring.

"Germania a fost un pic dezamăgitoare pentru că până atunci am terminat în puncte fiecare cursă. Vom reveni, suntem o echipă care poate reacţiona rapid. Cred că monopostul nostru nu s-a potrivit circuitului din Germania şi cred că atunci când vom reveni la circuite mai normale vom vedea din nou semnele că monopostul nostru este puternic. Am încredere că putem obţine asta", a adăugat el.

Via ESPNF1

  • ovidiu150882, marţi, 23.07.2013 17:02

    Ce a ajuns mclaren... sa se bata cu force india ...