Dickie Stanford revine ca manager al echipei Williams

Publicat vineri, 23.07.2010 10:30 de Daniel Popescu

Dickie Stanford va prelua funcţia de manager al echipei Williams în luna august, la cinci ani după ce a renunţat la acest post.

La numai câteva săptămâni după ce Adam Parr a devenit preşedintele celor de la Williams, echipa britanică se pregăteşte pentru o nouă restructurare a conducerii.

De data aceasta, Dickie Stanford va reveni în funcţia de manager al echipei începând din luna august, după ce a deţinut anterior acest post în perioada 1994-2005.

În ultimii cinci ani, britanicul a avut un post la fabrica echipei de la Groove şi a fost managerul echipei de teste până când sesiunile de evaluare au fost interzise în Formula 1.

Stanford îl înlocuieşte astfel pe Tim Newton, care va prelua funcţia de Production General Manager în cadrul echipei, urmând să aibă responsabilităţi mărite la curse. Stanford şi Newton sunt prezenţi la Marele Premiu al Germaniei şi vor asista şi la cursa de la Hungaroring, urmând să intre în noile atribuţii începând de la Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul lunii august.

Via | Autosport