Doi spanioli ar putea cumpara Super Aguri

Publicat vineri, 02.05.2008 13:06 de Daniel Popescu

Spaniolii Alejandro Agag si Adrian Campos ar putea prelua echipa Super Aguri, care se confrunta cu grave probleme financiare inaintea Marelui Premiu al Turciei.

Micuta echipa japoneza are in prezent doua mari probleme pe cap: gasirea unui cumparator care sa finanteze echipa si transportarea de urgenta a echipamentelor spre Istanbul, gazda urmatorului Grand Prix de Formula 1.

Majoritatea echipelor din Marele Circ si-au expediat intregul echipament spre portul italian Triste cu destinatia Istanbul imediat dupa Marele Premiu al Spaniei. In schimb, Super Aguri au ales o revenire in Marea Britanie, iar acum sunt in criza de timp pentru a trimite la timp masinile in Turcia.

Potrivit ultimelor informatii, o posibila intelegere cu Magma Group a cazut definitiv, in timp ce Honda nu agreaza o tranzactie cu grupul auto Weigl Group, pentru ca germanii ofera un pachet de salvare pe termen scurt, nefiind interesati de achizitionarea integrala a echipei.

Totusi, se pare ca doi spanioli au intrat in negocieri cu Aguri Suzuki pentru preluarea echipei. Este vorba despre Alejandro Agag si Adrian Campos, care detin in prezent o echipa in GP2. De altfel, cele doua parti au mai stat si in trecut la masa discutiilor despre cumpararea echipei.

De asemenea, gigantul telecomunicatiilor din Peninsula Iberica, Telefonica, alaturi de compania Repsol, ar fi interesate de crearea unei echipe spaniole de Formula 1.

  • angusyoung, vineri, 02.05.2008 13:20
    stiri

    alte stiri de ce nu mai dati. sunt stiri aparute de ieri cu christian horner si red bull,cu nico rosberg,cu christian klien.ce se intampla ?

  • jondaniel, vineri, 02.05.2008 13:37
    stiri

    s-a prostit rau de tot concursul asta. Daca sezonul trecut stirile erau date in aceeasi zi mereu, anul asta vad ca, dupa ce ca nu se dau toate stirile, se dau si cu 2-3 zile intarziere.

  • highspeed, vineri, 02.05.2008 13:45
    stiri

    eee mai erau si alte stiri si miercuri, care era cel putin asa de important ca cel de sus si nu au aparut,na dar depinde de redactie ce considera ei important.

  • vave, vineri, 02.05.2008 14:27
    ar putea???

    Si totusi puteati face o selctie mai buna... ce stiri sunt astea cu "ar putea"? Mie imi seamna mai mult a zvonuri.

  • laura_vis05, vineri, 02.05.2008 16:48
    atat pot, atat fac..............

    alooooooooo........nu mai fiti carcotasi.....e vineri, or fi si ei pe DN1 blocati, in drum spre munte......ce atatea stiri.........:)))

  • alex_cozma, vineri, 02.05.2008 17:51
    :D

    Eu cred ca d-nul Popescu are program de la 1:00 la 1:30 shi undeva in jur de ora 19:00 cateva minute...cat reuseste sa scrie in timpul asta atat posteaza...daca gresesc, il rog sa ma corecteze...shi 6 ca vine ora cu pricina!!! Eh, ce sa mai carcotim, e o saptamana speciala...e normal sa nu se lucreze, da' sa puna oraru in vitrina!!!!!