Ecclestone, in razboi deschis cu Mosley

Publicat miercuri, 21.05.2008 14:02 de Daniel Popescu

Bernie Ecclestone a replicat dur la scrisoarea trimisa de Max Mosley tuturor membrilor FIA.

Max Mosley a trimis recent tuturor membrilor FIA o scrisoare in care afirma ca FIA risca sa piarda controlul Formulei 1 in fata lui Bernie Ecclestone si a partenerilor CVC pentru ca englezul doreste sa aiba mana libera pentru schimbarea regulamentului competitional.

In replica, Ecclestone a declarat ca scrisoarea lui Mosley ar putea fi interpretata drept o declaratie de razboi si a anuntat ca CVC vor publica o scrisoare in care vor explica pe larg situatia.

"Sper ca nu este o declaratie de razboi, pentru ca in cazul in care despre asta este vorba va trebui sa ne aparam", a declarat Ecclestone pentru The Times. "Asta ar face oricine. Nu cred ca asta a vrut sa spuna Mosley in scrisoare. Nu trebuie sa am un razboi cu Mosley si sper ca nici el nu vrea asta. Intreaga afacere se refera la ce s-a publicat in News of the World si daca asta afecteaza sau nu imaginea FIA. Asta este tot. Nu are legatura cu nimic altceva si nu stiu de ce a iesit cu astfel de lucruri. Imi pare rau daca presa a relatat lucrurile care n-au fost pe placul lui, dar cu siguranta nu avem nicio influenta asupta FIA".

Ecclestone a dezvaluit ca CVC au organizat o intalnire in cadrul careia au luat hotaarea sa scrie tuturor membrilor FIA o scrisoare. "Am decis sa contactam toti membri FIA printr-o replica la ce a scris Mosley in scrisoare", a adaugat Ecclestone. "Cred ca Adunarea Generala a FIA a fost solicitata pentru un singur scop, pentru a decide daca Mosley este presedintele potrivit. Votul se va baza pe asta, nu pe Acordul Concorde".

Soarta lui Max Mosley va fi decisa pe 3 iunie 2008, in cadrul unei Adunari generale a membrilor FIA.

  • WestMclaren, miercuri, 21.05.2008 14:19
    Mosley

    La revedere mosule!