Ecclestone nu vrea să renunţe la cursa de la Nurburgring

Publicat joi, 16.02.2012 11:46 de Daniel Popescu

Bernie Ecclestone susţine că este interesat să păstreze cursa de la Nurburgring în calendarul Formulei 1, în ciuda problemelor majore cu care se confrunta reprezentanţii circuitului.

Autorităţile din landul german Renania-Palatinat au anulat săptămâna trecută contractul operatorului circuitului de la Nurburgring şi, implicit, contractul pentru cursele de Formula 1, însă Bernie Ecclestone îşi păstrează optimismul că această etapă va rămâne în calendarul competiţional.

Britanicul în vârstă de 81 de ani a dezvăluit că este dispus să discute cu noul operator al circuitului despre semnarea unui nou contract care să asigure desfăşurarea etapei conform planificării iniţiale, în 2013, 2015 şi 2017, în alternanţă cu circuitul de la Hockenheim.

"Dacă guvernul găseşte un nou partener care este de acord să găzduiască cursa, atunci sunt mai mult decât fericit să semnăm un nou contract. Vom face posibil tot ceea ce putem face posibil", a declarat el pentru publicaţia germană Rhein Zeitung.

Ecclestone nu a adus însă în discuţie şi taxa de participare pe care o va cere pentru noul contract, ştiut fiind faptul că pretenţiile sale sunt foarte mari, iar germanii sunt nemulţumiţi de pierderile majore înregistrate de circuitul de la Nurburgring.

Via | GMM

  • Cris, joi, 16.02.2012 12:33
    preocupare

    Stimate domnule Popescu. Va scriu pe aceasta cale pentru ca e timpul ca cineva sa ia atitudine. Desi aveti in fiecare zi stiri, chiar si in timp real, si acest site e unul nu bun ci extrem de profi in ceea ce priveste lumea F1 sunt cateva aspecte de care as dori sa ma leg pentru moment: 1. Domnule Popescu NU MAI SUNTEM IN 2011, privitor la calendarul competitional! si articolul "Schumi la borna 43" E DEJA ISTORIE ! 2. atat grafica cat si noul concurs F1 champ sper sa se updateze curand, spre exemplu sunt convins ca va este cunoscut site-ul "GPUPDATE.NET... imediat iti dai seama ce se intampla si mai ales cand conform noii grafici si a modului de asezare al informatiei. 3. Desi exista in site partea cu " ai sugestii sau intrebari" privitor la feedback, consider ca e timpul sa va creati o adresa de mail, "de lucru" clara si pusa undeva mult mai accesibil, nu ceva general, poate sunt impatimiti de formula 1 care doresc sa ia legatura cu dumneavoatstra sau sa va comunice info pertinente si se"lovesc" de ceva general, nu personalizat cum ar trebui. 4. Sper sa primesc un feedback la fel de respectuos si pertinent pentru ca deja imi place foarte mult acest site si doresc sa fie si mai bun si nu numai in numele meu ci al tuturor oamenilor impatimiti care va citesc zilnic. Va multumesc.

  • laurentiu 29, sâmbătă, 18.02.2012 11:31
    @cris

    prietene nu esti primul care cere asta.....dar tu o ceri intr-un mod sententios, ii pui la zid pe baietii astia.....se pare ca f1 actioneaza ca un drog asupra ta si fara el, intri-n sevraj....glumesc....e foarte bine ca esti pasionat, si eu sint, iar altii sint si mai si - fiecare cit vrea, cit poate....dar ce ai dori sa-ti posteze daniel, un calendar cu niste curse despre care nu stim daca vor fi sau nu - vezi titlul articolului, vezi discutiile despre bahrain..... asa ca lasa lucrurile sa curga natural, bucura-te de faptul ca esti parte dintr-o comunitate speciala - sa fii fan f1 nu este apanajul cocalarilor - si pina sa-ti dai seama va incepe campionatul....no hard feelings