Ferrari, laudati de rivali

Publicat marţi, 13.03.2007 15:29

"Ar fi o mare surpriza daca Ferrari ar pleca din Australia cu mana goala". Afirmatia nu ii apartine vreunui oficial Ferrari ci chiar lui Norbert Haug, directorul de competitii al celor de la McLaren.

Bazandu-si afirmatiile pe rezultatele testelor de iarna, acesta crede ca Felipe Massa si Kimi Raikkonen dispun de "un mic avantaj" prin prisma monopostului pe care il aliniaza la startul acestui sezon.

In acelasi timp, Nick Heidfeld este si el de acord cu afirmatiile lui Haug: "S-au comportat foarte bine in teste si au terminat sezonul trecut foarte puternic. Mai mult, stiu pneurile Bridgestone mai bine decat oricine altcineva". In plus, Heidfeld crede ca monoposturile McLaren se vor clasa imediat in spatele celor Ferrari la Melbourne: "McLaren sunt foarte aproape de Ferrari. Si noi suntem in grupul din frunte, la fel ca Renault", a incheiat Heidfeld.

  • bazuka, marţi, 13.03.2007 19:25
    forza ferrari

    Magulitoare afirmatiile celor doi dar sa vedem ce vor face in cursa.Regele a murit(renault)traiasca regele(ferrari)

  • ShArKy, miercuri, 14.03.2007 13:38
    Forza Mclaren

    Momentan yo cred ks in frunte la performanta...sa vedem la fiabilitate cum stau shi Ferrari shi Mclaren...BMW...Renault...poate Honda...cam toate vor sa fie pe podium

  • andu00, joi, 15.03.2007 09:08
    Mclaren

    eu cred ca asta va fi sezonu lu Mclaren,