Ferrari pregateste update-uri minore pentru Australia

Publicat marţi, 23.03.2010 17:51 de Daniel Popescu

Ferrari va introduce cateva update-uri minore pentru monopostul F10 pentru Marele Premiu al Australiei.

Lupta pentru titlu se anunta foarte stransa in acest sezon, astfel ca orice imbunatatire adusa monoposturilor poate deveni decisiva.

Acesta este motivul pentru care Ferrari a decis sa introduca primele update-uri pentru monoposturile F10 inca de la cea de-a doua cursa a anului, care va avea loc la finalul acestei saptamani in Australia. Scuderia nu a mentionat natura exacta a imbunatatirilor, rezumandu-se sa afirme ca update-urilor au un caracter minor menit sa aduca un spor de performanta de una sau doa zecimi de secunda pe tur.

Referindu-se la lupta pentru titlu, Stefano Domenicali a admis ca este prea devreme pentru a trage concluzii in acest sens. "Este mult prea devreme sa sarim la concluzii si nu ar trebui sa fim emotionali. Trebuie sa asteptam sa vedem cum evolueaza cursele de pe parcursul sezonului si apoi subiectul poate fi studiat cu calm, pe baza unor dovezi suficiente", a declarat seful echipei italiene pentru site-ul Ferrari.

Via | Ferrari

  • diesel08, miercuri, 24.03.2010 07:24
    update-uri

    Una din imbunatatiri o reprezinta deja anuntata revizuire a ventilarii motorului, zona deficitara care a generat sincope in functionarea motorului la temperaturi inalte. Vezi schimbarea unitatilor Ferrari inaintea cursei din Bahrain.