Ferrari: "Schumacher ne-a fost extrem de util in acest weekend"

Publicat luni, 14.05.2007 22:23

Mario Almondo, directorul tehnic al celor de la Ferrari, crede ca prezenta lui Michael Schumacher la Barcelona a fost extrem de benefica pentru echipa. Septuplul campion mondial s-a aflat in cea mai mare parte a weekendului la standul Ferrari, de unde le-a dat sfaturi utile mecanicilor si inginerilor.

"Sa il avem pe Michael, un pilot talentat si experimentat, intre noi este intotdeauna foarte foarte util. Ne-a ajutat expunandu-si punctul de vedere pe tot parcursul weekendului", a spus Almondo.

Se pare ca Michael Schumacher si-a luat rolul intr-atat de serios incat vineri seara, dupa ce ambii piloti ai echipei plecasera din paddock, el se afla inca intre mecanici, impartasind idei pentru calificari si cursa.

  • Giannig, marţi, 15.05.2007 08:29
    not happy

    Massa a castigat mai mult in Spania decat duelul lui cu Alonso si Mclaren. Avea suportul lui Schuey, si odata cu abandonul lui Kimi, cred suportul intregii echipe. Kimi va putea da o replica in Monaco dar echipa e deja polarizata in jurul lui Massa. Iar ca el a plecat inainte de finalul cursei, nu cred ca ii ajuta sansele. Cum zicea Zonta inainte de startul CM o sa vedem acum pe Ferrari ca are probleme de fiabilitate, odata ce s-a urcat Kimi la volan. Tocmai asta ma mira ca nu observa nimeni ca in ciuda a 3 curse castigate, Ferrari e condus cu 9puncte de Mclaren. De ce? din cauza problemelor din Melbourne si Spania. Cum de nu s-a gandit nimeni sa depuncteze Ferrari pentru asta?

  • Giannig, marţi, 15.05.2007 10:17
    back

    Am ceva azi cu Ferrari. Va amintiti cu totii cred ca la petrecerea de retragere a lui Schuey, din poza de grup lipsea tocmai inlocuitorul sau, Kimi. Intrebat de ce nu era prezent, a raspuns ca era pe buda. Echipa si Massa au vazut intr-adevar utile sfaturile lui Schuey in Spania, dar clar prezenta lui l-a enervat pe Kimi. Massa a ascultat sfaturile septuplului, Kimi nici n-a vrut sa auda. Imi pare rau dar pana nu intra cu un trofeu de CM in haznaua lui din Finlanda, ar trebui sa asculte si de Schuey. Iar acum alta. Poza de grup si conferinta de presa Ferrari...si cine lipseste? Kimi. A fost atata timp la Mclaren si a aratat ca e un racer innascut, dar zau in cadrul Ferrari face numai prostii. Chiar incepe sa-mi trezeasca antipatie,c hiar daca nu este el cel care castiga la Ferrari.

  • lucs, marţi, 15.05.2007 14:56
    Asocial

    trebuie domne sa aiba o viata sociala,(e asocial), Poate kimi e timid sau nu-l intereseaza sa castige atata timp cat e cel mai bine platit pilot din f1. Mai bine sta la birt sa bea o tarie(si asta o spune un fan kimi de 6 ani incoace). Lasa-l domne sa se acomodeze.