Ferrari: "Zvonurile despre Alonso nu au niciun sens"

Publicat joi, 29.05.2008 10:55 de Daniel Popescu

Un purtator de cuvant al Ferrari a negat zvonurile potrivit carora Fernando Alonso a semnat un precontrat cu Scuderia valabil din sezonul 2010.

Ca de fiecare data in ultimii ani, Marele Premiu al statului Monaco a reprezentat si locul prielnic de aparitie a numeroase zvonuri legate de transferurile pilotilor din Marele Circ. Din acesta categorie nu putea lipsi Fernando Alonso, dublul campion mondial fiind creditat cu sanse tot mai mari de a ajunge in curtea celor de la Ferrari.

De altfel, la Monaco s-a speculat chiar ca Alonso ar fi semnat un precontrat cu Ferrari, urmand sa piloteze unul dintre monoposturile italienilor incepand din sezonul 2010.

Totusi, un purtator de cuvant al Scuderiei Ferrari a negat aceste informatii, catalogandu-le drept "fara sens", intr-un interviu acordat publicatiei germane Auto Motor und Sport.

  • undispudet, joi, 29.05.2008 11:26
    ???

    Salut,alonso la ferrai nu are nici un sens,eu stiu ce vrea el ptr a fi din nou campion ar vrea o masina competitva cum este ferrari,dar nu i se potriveste la ferrari.Mai bine sa se duca la BMW cred eu.O zi buna