Fisichella atinge la Monaco borna de 200 de curse

Publicat vineri, 16.05.2008 15:00 de Daniel Popescu

La Marele Premiu al statului Monaco de saptamana viitoare Giancarlo Fisichella va lua startul in cursa cu numarul 200 din cariera sa de pilot de F1.

Pilotul italian, care se afla la cel de-al 13-lea sezon in Marele Circ, este doar al noualea pilot care atinge aceasta limita, iar la finalul anului va urca pe locul 5 intr-un clasament all-time.

"Inca ma simt tanar. Inca sunt fericit sa muncesc in Formula 1 si sa fiu pilot. Singura problema este ca trebuie sa calatoresc tot timpul in jurul lumii, dar in afara de asta ma bucur foarte mult. In caz contrar nu as mai fi fost aici"

, a declarat Fisichella. "Nu cred ca m-am schimbat mult, dar sper ca sunt un pilot mai bun decat la inceput. Am invatat foarte mult. Cum sa abordez cursele, sesiunile de calificari si am acordat mai multa atentie discutiilor cu inginerii".

Italianul, care a castigat trei curse in intreaga sa cariera, spune ca se simte foarte bine la Force India. "A fost o decizie buna, dar dificila", a comentat Fisico. "Am plecat de la o echipa la top la o echipa noua care in ultimii ani a fost pe ultimele locuri. Dar pana acum am facut o treaba fantastica, am progresat mult si ma bucurcu adevarat. Mai avem mult de munca, dar ne apropiem".