Fisichella, la a 200-a cursa din cariera: "Imi pare rau de Sutil"

Publicat marţi, 27.05.2008 18:37 de Mircea Meșter

Giancarlo Fisichella prefera sa uite a 200-a cursa din cariera, in care a fost tradat de probleme tehnice. Il felicita in schimb pe colegul sau, Adrian Sutil.

A 200-a cursa din cariera lui Giancarlo Fisichella s-a incheiat prost dupa ce unele probleme tehnice legate de cutia de viteze l-au facut sa abandoneze la Monaco.

"La inceputul cursei am fost foarte atent sa nu intru in zoliziune cu vreo alta masina. Am pierdut insa, la scurt timp dupa aceea, treptele 1 si 2 si rulam in a treia treapta de viteze. Chiar si in aceste conditii reuseam sa fiu competitiv, insa la scurt timp s-a dus si a patra viteza si cursa mea s-a terminat in acel moment. E pacat pentru echipa si imi pare rau de Adrian, care ar fi putut strange primele noastre puncte la Monaco"

, spune italianul.

  • neSSa, marţi, 27.05.2008 21:15
    ???

    Ce a facut Sutil?

  • reddog, marţi, 27.05.2008 23:14
    neSSa ...

    Cumva in timpul cursei de la Monaco ai facut nanica ? doar asa imi explic intrebarea pusa de tine...daca nu intra Kimi in el avea mari sanse sa termine cursa pe locul 4,dap...locul 4 intro cursa in care piloti(Alonso/Coulthard/Kimi/Massa/Heidfield) cu experienta si monoposturi cu mult peste un Force India au dat rate-uri mai rau ca incepatorii...intro cursa specatacol ,cursa in care Sutil pleca din spatele plutonului, a demonstrat ca are talent si nervi de otel

  • BoByTzA, joi, 29.05.2008 12:41
    @

    nu am vazut cursa de la Monaco:(